Annonce
Odense Bulldogs

Odense Bulldogs forlænger med forsvarsduo

Christopher Kamph(TV) og Mathias Max vil også være at finde på isen for Odense Bulldogs i den kommende sæson. PR-Foto
Odense Bulldogs har forlænget med spillerne Christopher Kamph og Mathias Max.

ISHOCKEY: Odense Bulldogs fortsætter forberedelserne mod den kommende sæson og melder nu yderligere to kontraktforlængelser ud.

Dermed får både Christopher Kamph og Mathias Max forlænget opholdet i Bulldogs, da de nu har sat deres underskrift på en kontraktforlængelse med Odense Bulldogs for 2021/22-sæsonen.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

"20-årige Christopher Kamph og 19-årige Mathias Max tager dermed begge hul på deres fjerde år i Odense Bulldogs fra den kommende sæson. De to backs har udvist den rette mentalitet og udvikling, som nu belønnes med forlængelse af deres respektive kontrakter.

Både Christopher Kamph og Mathias Max har haft deres hockeyopvækst i OIK, hvor de har arbejdet sig op igennem rækkerne, og siden 2018/19-sæsonen har begge været at finde i holdopstillingen hos Odense Bulldogs, skriver klubben i pressemeddelelsen.

Nyheden kommer dagen efter, at klubben også annoncerede, den 26-årige fynske back Martin Larsen også havde skrevet under på en forlængelse.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Erhverv For abonnenter

Iværksættermiljøet bobler over: - Jeg kan ikke drikke kaffe med alle

Assens

Endnu en skole i Assens ramt af corona: - Man kan sætte syv-otte streger under, hvor vigtigt det er, at man isolerer sig

Annonce