Annonce
Odense Bulldogs

Odense Bulldog-es opereret i fredags

Canadiske Dale Mitchell er bænket efter sin menisk-operation i venstre knæ i fredags. Foto: Karsten L. Sørensen
Canadiske Dale Mitchell er sandsynligvis ude i mellem otte og 12 uger efter en menisk-operation i fredags.
Annonce

ISHOCKEY: Det var ikke lige sådan, Dale Mitchell selv og hans mange fans havde set canadieren vende hjem til Odense: Da sæsonens holdfoto skulle tages midt i VinMedKant Arena tirsdag eftermiddag måtte en Mitchell i sneakers og ikke på skøjter gå hen til sin plads støttet af cheftræner Marc Lefebvre.

I fredags blev publikums-favoritten således opereret for en beskadiget menisk i venstre knæ, og målslugeren er sandsynligvis ude i fra otte til 12 uger og misser altså sæsonstarten for Bulldogs.

Mitchell siger til Sport Fyn:

- Det er mit klare mål at være tilbage efter ligapausen i november. Men nu må vi se. Det værste, der kan ske, er, at jeg begynder for tidligt, bliver skadet igen og mister hele sæsonen. Det har vi også snakket igennem på holdet.

Om skaden fortæller Mitchell:

- Efter den lange corona-pause havde jeg mange smerter, når jeg skøjtede rundt. Jeg tror godt, det kan skyldes, at jeg var så lang tid væk fra isen og i det hele taget stort set slet ikke fik trænet hele sommeren. Alle isarenaer og motionscentre var lukket. I sommerpausen plejer jeg at træne på is to gange om ugen og have fysisk træning fire gange om ugen. I denne sommer fik jeg altså stort set ikke trænet.-

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce