Annonce
Assens

Obelisk. Med vilje og hjerte

Annonce

Lokaldebat: Hermed et åbent brev til det politiske udvalg for Beskæftigelse, Erhverv og Kultur i anledningen af, at jeg har fået afslag på (uden udgift for kommunen) at producere og opstille en obelisk på arealet ved jordbassinerne.

Jeg takker særlig formanden for udvalget, idet jeg hermed slipper for arbejdet med at søge diverse fonde om midler til projektet. Ligeledes undgår jeg ansvaret for styrkeberegningerne og tilrettelæggelse af hele projektet - fra aftaler med producenten (Assens Skibsværft) til den endelige opstilling.

Jeg er taknemmelig for, at jeg ikke blev indkaldt til at møde udvalget.

Jeg forventede et årligt besøg af cirka 10.000 ekstra turister. Turisterne ville selvfølgelig slide alt for meget på vejene samt fylde alt for meget på parkeringspladserne til stor irritation for de forretningsdrivende samt optage pladserne på byens restauranter. Overnatningsstederne ville få alt for meget arbejde med regnskaberne for moms og skat, og turistkontoret ville blive overbebyrdet af at besvare opkald og direkte henvendelser.

Dette arbejde slipper de nu for. Så alt i alt er det et afslag, der får tingenes tilstand for Assens by til at forblive uforandret.

En stor tak skal derfor rettes til udvalget, hvis afslag til projektet har sparet mange menneskers arbejde samt undgået at kommunen får øget skatteindtægterne. En virkelig visionær afgørelse.

Med vilje og hjerte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Annonce