Annonce
OB

OB vender tilbage til træningen

OB-spillerne vil træne fem ad gangen med to trænere og være på to meters afstand af hinanden. Foto: Christian Nordholt
Superliga-klubben træner med højest fem spillere og to trænere på Røde Stjernes bane.

FODBOLD: OB vender tilbage til træningsbanerne. I hvert fald i små bidder efter, at statsministeren har erklæret nedlukningen af Danmark udvidet til efter påske.

"Efter nøje at have gennemgået sundhedsmyndighedernes råd og anbefalinger, konsulteret egne læger samt gennemgået forløbet med Divisionsforeningen vil spillere i OB træne på et lukket areal, hvor man ikke kommer i kontakt med andre mennesker. Det sker for at reducere smittefaren for COVID-19 for både offentligheden og spillerne.", meddeler OB og fortsætter efter at have droppet vendingen med "Røde Stjernes baner". Røde Stjerne holder jo nu til på Cigaren på modsatte side af vejen:

- Træningen foregår på et lukket område ved Falen, Kløvermosevej, hvor der er god plads og lukket for offentligheden. Der er aflåst før, under og efter træningen, og dermed reduceres smittefaren betragteligt i forhold til at løbe en tur langs åen, i Munkemose eller andre offentlige steder.

- Alle ankommer individuelt og parkerer langt fra hinanden.

- Man møder i træningstøj hjemmefra, og hver spiller vasker sit eget tøj hjemme efter endt træning.

- Der vil maksimalt være fem spillere og to trænere til stede ad gangen, og alle holder afstand under træningen, hvor der vil være mindst to meter imellem hinanden. For en fodboldspiller er det ekstremt vigtigt at kunne træne med bold, og dette kan lade sig gøre selv med stor afstand til hinanden.

- Efter endt træning tager man hjem hver for sig og samles ikke i klubhuset.

- Hver spiller sørger selv for at have egen drikkedunk med, og der vil være håndsprit ved banen.

Det er meget vigtigt for alle i OB, at træningen foregår under de anbefalinger og råd, som er givet af vores sundhedsmyndigheder og indenfor de rammer, som Divisionsforeningen har sat op.

Skulle der komme ændringer i sundhedsmyndighedernes anbefalinger, vil vi rette ind omgående.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Takker politiet: Gydas skizofrene søn truede hende med samuraisværd og barrikaderede sig i huset

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense Kommune bliver større i morgen

1995 Danmarks første elektroniske markedsplads åbnede i går for kunderne. Efter en lang sej fødsel er Diatel-netværket nu klar med en række tilbud til pc-ejere. For eksempel kan man sidde foran sin skærm og bestille teaterbilletter, lave sine bankforretninger, købe ind, læse Den Blå Avis eller se det seneste døgns nyheder. 30 forskellige tjenester er der indtil videre at vælge imellem på Diatel, der officielt blev søsat af forskningsminister Frank Jensen (S) med et tryk på den rette knap på tastaturet. Det er TeleDanmark/ Jydsk Telefon, Kommunedata og Girobank, der ejer Diatel. Derudover har dagbladene Jyllands-Posten og Politiken poster i bestyrelsen med ret til senere at købe sig ind i selskabet. 1970 Fra i morgen er Odense Storkommune en kendsgerning. I eftermiddag kl. 14 holdt det nyvalgte byråd sit konstituerende møde, hvor borgmester Holger Larsen som rådets ældste medlem bød de 28 andre medlemmer velkommen og derefter ledede valget af borgmester. Det blev som ventet Holger Larsen, der blev genvalgt med 15 stemmer (14 socialdemokratiske og folkesocialisten Alfred Andersen). Ingen andre kandidater var opstillet. Der foretoges valg af magistrat, der består af borgmesteren og fire rådmænd. Magistraten har borgmesteren som formand og består af rådmand Poul Nielsen, Bellinge, rådmand Jens Helbak, Odense, rådmand C. Jeppesen, Næsby og Lennart Larson, Pårup. 1945 Efter de begivenheder, der er sket i den senere tid, skulle man tro, at en flyvervarsling nu blev mødt med større alvor end nogen sinde tidligere. At dette ikke er tilfældet, kunne man opleve i går eftermiddag, da sirenerne kl. 15 forkyndte, at der kunne ventes overflyvning. I de første minutter, hvor sirenerne lød, var der en del mennesker, der søgte hjem eller i tilflugtsrum. Men det varede ikke længe, efter at sirenerne var blevet tavse, før der igen var børn på gaden og folk, der kom ud for at se, ”om der skete noget”. På et vist tidspunkt under varslingen var der samlet op mod et par hundrede mennesker på fortovet og kørebanen uden for det offentlige tilflugtsrum i Bryggergårdens kælder.

Odense For abonnenter

Forarget rådmand om ulovlig udlejning af boliger: - Det hører ingen steder hjemme

Danmark

Liveblog: Ældre og sårbare får gratis vaccination mod lungebetændelse

Annonce