Annonce
OB

OB varmer op med de danske mestre i VAR-test

OB's Troels Kløve og Oliver Lund i kamp med AGF's Gift Links i  Europa Playoff-finale forleden i  Ceres Park i Aarhus.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
OB har aftalt træningskampe mod AaB og FC Midtjylland

Fodbold: Hvis OB havde kvalificeret sig til Europa var ferien formentlig blevet afkortet, men nu er det AGF, der allerede den 27. august skal spille 1. kvalifikationsrunde i Europa League og ikke fynboerne.

Derfor meddeler OB nu, at spillerne først vender tilbage til Ådalens nyanlagte græstæppe på bane 1 den 18. august.

Første kamp er som nævnt hjemmeopgøret mod DM-sølvvinderne fra FC København søndag den 13. september på Nature Energy Park. FCK'ernes form afhænger en del af, hvor løverne klarer sig i næste uge mod Istanbul Basaksehir i ottendedels-finalen, hvor FCK er bagud efter den første kamp med 1-0.

Annonce

Går FCK videre skal københavnerne spille kvartfinale mod enten LASK fra Østrig eller selveste Manchester United den 10. august i Köln og eventuelt semifinale den 17. august i Düsseldorf, så københavnerne skal dosere spillerne passende inden Superliga-premieren og det kan blive en fordel for OB.

OB har allerede tilrettelagt to træningskampe før sæsonstarten. Den 4. september spiller OB mod AaB kl. 15 i enten Aalborg eller Odense og den 7. september en generalprøve mod mesterholdet FC Midtjylland.

Den kamp spilles i Slagelse kl.19.15 og vil være en test på VAR-systemet, som indføres i næste sæson.

OB vil forinden spille flere træningskampe formentlig også mod lavere rangerende hold eller samarbejdspartnere. De kampe offentliggøres senere.

Det er endnu for tidligt at sige noget om publikums adgang til de kampe på grund af COVID-19. Der er heller ingen afklaring i forhold til Corona og adgangs-betingelserne til Superliga-premieren den 13. september.

OB's U19-hold er kvalificeret til Youth League, men sæsonen 2020/2021 går først i gang den 1. oktober.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Møder massiv kritik: Ingen vil have jobbet - nu søger kommune politibetjente til at passe voldsom og autistisk borger

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Assens For abonnenter

Fem mænd fængslet efter politiaktion: En af de sigtede har med stor sandsynlighed haft tilknytning til tysk rockergruppering

Annonce