Annonce
OB

OB varmer op med de danske mestre i VAR-test

OB's Troels Kløve og Oliver Lund i kamp med AGF's Gift Links i  Europa Playoff-finale forleden i  Ceres Park i Aarhus.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
OB har aftalt træningskampe mod AaB og FC Midtjylland
Annonce

Fodbold: Hvis OB havde kvalificeret sig til Europa var ferien formentlig blevet afkortet, men nu er det AGF, der allerede den 27. august skal spille 1. kvalifikationsrunde i Europa League og ikke fynboerne.

Derfor meddeler OB nu, at spillerne først vender tilbage til Ådalens nyanlagte græstæppe på bane 1 den 18. august.

Første kamp er som nævnt hjemmeopgøret mod DM-sølvvinderne fra FC København søndag den 13. september på Nature Energy Park. FCK'ernes form afhænger en del af, hvor løverne klarer sig i næste uge mod Istanbul Basaksehir i ottendedels-finalen, hvor FCK er bagud efter den første kamp med 1-0.

Går FCK videre skal københavnerne spille kvartfinale mod enten LASK fra Østrig eller selveste Manchester United den 10. august i Köln og eventuelt semifinale den 17. august i Düsseldorf, så københavnerne skal dosere spillerne passende inden Superliga-premieren og det kan blive en fordel for OB.

OB har allerede tilrettelagt to træningskampe før sæsonstarten. Den 4. september spiller OB mod AaB kl. 15 i enten Aalborg eller Odense og den 7. september en generalprøve mod mesterholdet FC Midtjylland.

Den kamp spilles i Slagelse kl.19.15 og vil være en test på VAR-systemet, som indføres i næste sæson.

OB vil forinden spille flere træningskampe formentlig også mod lavere rangerende hold eller samarbejdspartnere. De kampe offentliggøres senere.

Det er endnu for tidligt at sige noget om publikums adgang til de kampe på grund af COVID-19. Der er heller ingen afklaring i forhold til Corona og adgangs-betingelserne til Superliga-premieren den 13. september.

OB's U19-hold er kvalificeret til Youth League, men sæsonen 2020/2021 går først i gang den 1. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Ekspert: Der ruller hoveder i Barcelona

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Odense

Windell er bekymret for corona-krisen forud for budgetforhandlinger: - Vi skal ikke give en masse løfter

Annonce