Annonce
OB

AGF meldte OB-fans for ukvemsord og abelyde: Nu vil OB undersøge AGF's påstand

Der er nu i OB-administrationen - der endnu har hjemme i det slidte klubhus - indledt en undersøgelse den episode, som AGF påstod fandt sted under en U19-kamp - i form af verbal chikane. Foto: Hasse Frimodt
OB melder nu officielt, at man indleder en undersøgelse. AGF meldte efter en U19-ungdomskamp i starten af ugen, at der fra OB-fans på sidelinjen var rettet ukvemsord i form af blandt andet abelyde mod en spiller.
Annonce

FODBOLD: OB indleder nu en undersøgelse af den påståede episode, hvor der fra nogle OB-fans skulle være rettet tilråb og ukvemsord mod enkelte af AGF's ungdomsspillere - blandt andet i form af abelyde.

"I forbindelse med U19-kampen mellem OB og AGF på Bane 2 i Ådalen lørdag d. 23. november er vi blevet gjort opmærksom på fra AGF´s side, at der har været nogle ubehagelige episoder med tilråb og ukvemsord rettet mod enkelte af AGF´s ungdomsspillere. Den slags ser vi meget alvorligt på i OB og indledte straks en undersøgelse af sagen", melder OB på klubbens hjemmeside.

"AGF sendte sent mandag aften en redegørelse, som vi nu forholder os til. Vi vil dog gerne understrege, at vi tager stærkt afstand fra tilråb af diskriminerende art. Det er ikke foreneligt med værdierne i OB, hvor vi vægter respekt for alle meget højt".

"Da klubben anser dette for en meget alvorlig sag, vil vi gerne have lov til at undersøge alle aspekter grundigt og er i tæt dialog med AGF. Indtil vi har lavet vores redegørelse færdig, har vi ikke yderligere kommentarer", slutter OB's melding.

Annonce
Annonce
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mad og drikke

Frankrig, vi ses igen

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce