Annonce
OB

OB udlejer igen Sander Svendsen - denne gang til Espen Ruuds klub

OB's Sander Svendsen var lovende i sin første tid i OB under Jakob Michelsen, men blev siden kørt ud på et sidespor. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
23-årige norsk angriber sendes igen væk for at få kampe. Denne gang til Odds i Skien, hvor 37-årige Espen Ruud stadig er aktiv

FODBOLD: Sander Svendsen sendes igen væk fra ejerklubben OB til norsk fodbold.

Tidligere sidste år blev han udlejet til Brann Bergen og nu udleje shan  i de kommende fire måneder til Odds Ballklubb, som han også repræsenterede på lejeophold i 2019, inden han skiftede til OB.

Her er den tidligere OB-back, 37-årige Espen Ruud, stadig aktiv.

Annonce

- Sander Svendsen er topprofessionel både på og uden for banen, så vi kan ikke sætte en finger på hans indsats i klubben. Desværre har vi sammen måttet erkende, at han lige nu har langt til fast spilletid på klubbens førstehold, og derfor giver det mening for begge parter, at han nu udlejes til Odd, siger manager Michael Hemmingsen til ob.dk..

Sander Svendsen repræsenterede Odds BK fra den 26. marts til den 15. juli 2019, inden han skiftede til OB. I Odd scorede han et mål og lavede tre assists i 18 kampe, og den statistik vil han nu forsøge at forbedre i de kommende måneder.

Lejeaftalen mellem OB og Odds BK løber frem til den 17. august 2021. Men hans kontrakt med OB løber helt til sommeren 2023.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce