Annonce
OB

OB-træneren: Uden sejr i Randers er vi væk fra medaljespillet

Jakob Michelsen og hans hold har nu kun fået et point i de seneste seks kampe. i Superligaen og nu har OB kniven på struben i Randers. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Jakob Michelsen ked af Oliver Lunds "ukloge" satsning, da OB-spilleren fik rødt kort.

FODBOLD: OB's træner Jakob Michelsen er nu godt klar over, at kampen i Randers på søndag bliver afgørende for fynboernes mulighed for at komme med i medaljeslutspillet.

- Ellers er det "game over" for os. Så skal der mirakler til. Der er to pladser tilbage i top seks at spille om for "hundreder af hold". Det var ærgerligt at tabe til en direkte konkurrent, men det skal ikke ødelægge indtrykket efter en god opstart. Marginalerne tippede til Brøndbys fordel. De var kyniske nok til at score efter to dilettant-fejl, som en af vore spillere kaldte det, sagde Jakob Michelsen.

- Efter en stor personlig fejl af os kan Brøndby spillede afventende, mens vi skal jagte på en svær bane, som jeg må understrege var en udfordring for begge hold, tilføjede OB-træneren, der ikke var tilfreds med Oliver Lunds ageren, da Lund fik direkte rødt efter en voldsom tackling ved sidelinjen på Mikael Uhre.

- Der blev ellers givet og taget, men det var ikke videre intelligent i den situation at give dommeren mulighed for at trække det røde kort. Det kan sagtens dømmes, når man med unødvendig stor kraft tackler sådan på et ufarligt sted på banen. Oliver skal være klogere og ikke give dommeren chancen for at trække det røde kort, mente OB-træneren.

Han så til gengæld ikke problemer med Issam Jebali, som Brøndby-træner Niels Frederiksen gerne ville have smidt ud efter Jebalis skub mod Sigurd Rosted, der røg ind i Martin Schwäbes knæ.

- Jeg har ikke set noget. Jebali spiller en fin kamp derude. Der er mange tilfældigheder, hvor der bliver givet og taget. Folk glider rundt og der bliver revet og flået. De var skarpere i felterne og derfor vinder de, sagde OB-træneren, der savnede skadede Mart Lieder.

- Han havde pyntet på holdet i dag. For det blev en meget fysisk kamp og han kunne have brugt sin fysik og truet det bagrum. I stedet blev der svært med possessionspil på den bane, men jeg hopper ikke i den fælde at bruge banen som undskyldning for nederlaget.

- Men må banen "Rest In Peace" for nu får vores greenkeeper godt nok travlt, sagde Michelsen, der som kalkuleret på forhånd måtte skifte anfører Janus Drachmann ud, inden der var gået en time.

- Han har ikke spillet ret meget på det bedste hold i opstarten efter sine seks ugers pause. Han har et efterslæb. Sidste år startede vi med at tabe 6-1 i Parken og har nu samme antal point som dengang og der endte vi med at spille med om bronzen, så derfor skal vi rejse os i Randers, mente OB-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce