Annonce
OB

Stampede i jorden af ærgrelse: OB-træneren så fejl på fejl

OB's anfører Janus Drachmann går ydmygt ind i vrimlen af sejrherrer, hvor Kasper Enghardt giver klap på hovedet til matchvinderen Patrick da Silva. (Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019)
Jakob Michelsen: Ramon Leeuwin skulle have bakket før Patrick da Silvas sejrsmål

FODBOLD: Oliver Christensen vidste godt, at han havde lavet en brøler til 3-1 til Lyngby.

- Det er naturligvis en fejl af mig, men det var i det hele taget en kamp, hvor vi lavede mange store fejl og det er lidt ukarakteristisk for os, vurderede han.

Efter interviewet med Discovery-kanalen stampede OB-træner Jakob Michelsen nærmest i jorden af ærgrelse.

- Efter en lang periode hvor vi har forsvaret os rigtigt godt, så klarede vi os i dag på den konto ikke ret godt. Efter 3-3 går vi efter sejren og har også en chance, hvor bolden hopper og danser i deres felt. Vi satser, men det er ikke derfor, at de scorer til 4-3. Vi har et indkast, som koster en omstilling, som vi ikke bremser. Ramon Leeuwin skulle have faldet (red.: bakket), men vælger at gå på da Silva og det blev fatalt, mente træner Jakob Michelsen.

- Marco Lund skulle slet ikke have lavet det frispark, som fører til 3-1. Men Oliver Christensen ved godt, at han skal tage den bold. Vi kommer foran og er det bedste hold og har en friløber til 2-0. Efter 1-1 er Lyngby bedst i 20-25 minutter. Vores pres sidder slet ikke i skabet og spillet med bolden er for dårligt.

- Hvis Sander Svendsen havde udlignet på en friløber lige efter pausen, havde vi måske vundet. For efter 3-1 blev det op ad bakke, selv om spillerne skal have ros for at komme tilbage og jagte sejren. Jeg fortryder ikke, at vi gik efter sejren, men vi laver så store defensive fejl, at det koster os, sagde OB-træneren.

- Vi havde muligheden for at slå et hul på 10 point ned til Lyngby. Nu er de inde i stoledansen om top seks-pladserne igen kun fire point efter os. Nu handler det om at holde os til frem til juleferien, for vi har både FC Midtjylland og FC København inden ferie, fastslog træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce