Annonce
OB

Stampede i jorden af ærgrelse: OB-træneren så fejl på fejl

OB's anfører Janus Drachmann går ydmygt ind i vrimlen af sejrherrer, hvor Kasper Enghardt giver klap på hovedet til matchvinderen Patrick da Silva. (Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019)
Jakob Michelsen: Ramon Leeuwin skulle have bakket før Patrick da Silvas sejrsmål
Annonce

FODBOLD: Oliver Christensen vidste godt, at han havde lavet en brøler til 3-1 til Lyngby.

- Det er naturligvis en fejl af mig, men det var i det hele taget en kamp, hvor vi lavede mange store fejl og det er lidt ukarakteristisk for os, vurderede han.

Efter interviewet med Discovery-kanalen stampede OB-træner Jakob Michelsen nærmest i jorden af ærgrelse.

- Efter en lang periode hvor vi har forsvaret os rigtigt godt, så klarede vi os i dag på den konto ikke ret godt. Efter 3-3 går vi efter sejren og har også en chance, hvor bolden hopper og danser i deres felt. Vi satser, men det er ikke derfor, at de scorer til 4-3. Vi har et indkast, som koster en omstilling, som vi ikke bremser. Ramon Leeuwin skulle have faldet (red.: bakket), men vælger at gå på da Silva og det blev fatalt, mente træner Jakob Michelsen.

- Marco Lund skulle slet ikke have lavet det frispark, som fører til 3-1. Men Oliver Christensen ved godt, at han skal tage den bold. Vi kommer foran og er det bedste hold og har en friløber til 2-0. Efter 1-1 er Lyngby bedst i 20-25 minutter. Vores pres sidder slet ikke i skabet og spillet med bolden er for dårligt.

- Hvis Sander Svendsen havde udlignet på en friløber lige efter pausen, havde vi måske vundet. For efter 3-1 blev det op ad bakke, selv om spillerne skal have ros for at komme tilbage og jagte sejren. Jeg fortryder ikke, at vi gik efter sejren, men vi laver så store defensive fejl, at det koster os, sagde OB-træneren.

- Vi havde muligheden for at slå et hul på 10 point ned til Lyngby. Nu er de inde i stoledansen om top seks-pladserne igen kun fire point efter os. Nu handler det om at holde os til frem til juleferien, for vi har både FC Midtjylland og FC København inden ferie, fastslog træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Nyborg

Sommerhilsen fra Kunstværkstedet

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce