Annonce
OB

OB-træner vil klare det i første hug

Jakob Michelsen og hans hold har nu tre kampe at hente et point i for at være helt sikker på at undgå nedrykningskampe. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB-træner vil vente til efter sæsonen med at vurdere, om den har været godkendt efter at have misset top seks.
Annonce

FODBOLD: Jakob Michelsen tøver en kende, da han skal forklare, hvad en godkendt sæson er for OB.

- For Jürgen Klopp er det et engelsk mesterskab, og FC Barcelona vil også være træt at at blive nummer to. Vi må se, når sæsonen er slut, om vi kan få vinget et flueben af i forhold til forventninger før sæsonen.

- Det kræver vel en syvendeplads...?

- Det ville da være lykkeligt, hvis det skulle ske, for så ville vi kunne se tilbage på en god sæson, hvor vi gerne ville have været i top seks. Det er vi trætte af ikke lykkes.  Strukturen er sådan, at der er forskellige streger. For fire år siden var målet også top seks. Men det drejer sig om først at undgå at rykke direkte ned så at undgå at spille om nedrykning og så siden at opnå noget og spille med i de sjove kampe. Det ultimative mål er at gå videre og videre, så man til sidst står med pokalen med de store ører, svarede Jakob Michelsen.

Annonce

Det første hug

- Vi må tage en kamp ad gangen. Vi mangler et point og det har vi tre kampe til at løse, men det er bedst at klare i første hug. Inden sæsonen ville Lyngby sikkert have solgt den for klubbens nuværende placering, men nok ikke som sæsonen har forløbet med gode resultatet i efteråret og et mål imod dem i overtiden i Hobro, hvor de kunne have havnet i top seks, mener OB-træneren.

- Jeg er sikker på, at Lyngby mandag kommer med fuld power på. Vi følte, at vi spillede kampen i Lyngby forleden på vore præmisser. Det er sjovt at se, hvordan de to hold har taget ved lære af det seneste møde, der ligger så tæt på.

Jakob Michelsen vil ikke udelukke, at han får brug for flere af U19-spillerne, når deres sæson er slut om en uge.

- Vi kan vel dårligt bruge flere U19-spillere, end vi har gjort. Nu må vi se. Vores sæson kan jo strække sig til den 19. juli, men kan også blive ti dage længere, sagde Michelsen, inden han hastede til Aarhus for at se OB's U19-hold mod AGF på Fredensvang 300-400 meter fra hans egen baghave.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce