Annonce
OB

OB-træner: Vi vil gerne være frække

Jakob Michelsen vil forsøge at komme i Europa, som han var det med Sønderjyske, - De europæiske kampe er sjove udfordringer, siger han. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB-træner Jakob Michelsen mener, "at tabellen ikke lyver", men derfor vil OB gerne være fræk og stjæle Europa-billetten alligevel.
Annonce

Fodbold: OB-træner Jakob Michelsen kigger forbløffet til siden, da sportschef Michael Hemmingsen nærmest elegant og uventet hopper hen over corona-hegnet i Nyborg Idrætspark, hvor Sport Fyn forsøger at tyde Troels Kløves fravær.

- Du kender standardsvaret. Vi evaluerer senere, hvem der er klar. Han træner i Odense. Max Fenger? Der var et par stykker, der blev testet i dag. Vi gør boet op i Ådalen, sagde Jakob Michelsen.

Jakob Michelsen bor selv i Aarhus og er spændt på, hvordan han bliver mødt i "de hvi'es" by efter kampen.

- Stemningen er god i byen. AGF's økonomi er blevet kraftigt forbedret og direktør Jacob Nielsen har dygtigt givet sportschef Peter Christiansen bedre rammer for det sportslige. De kommer ud med et plus. Der er virkeligt arbejdet godt med truppen og de har haft kontinuitet med David Nielsen og holdt ud, da det så svært ud. De blev ved med at tro på de ting, som de lavede. AGF var fortjent ved at blive nummer to. AGF har et dygtigt fodboldhold. Det har vi også, selv om vi har tabt tre gange til dem i denne sæson.

- Selv om det er lidt unfair, så vil vi være frække nok og se om ikke, at vi kan stjæle Europa-billetten fra dem.

- Tabellen lyver ikke, men alle kendte propositionerne. I år er det ekstra uheldigt, at pokalvinderne ikke var med i top tre. De andre år har det været nummer fire mod syv. Det er virkelig den næststørste kamp efter pokalfinalen, som vi får chancen for at være med  i. Det er mange år siden, at OB har været i Europa. Det kan vi spille for i Aarhus, siger OB-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Odense

Statsminister opfordrer til at flere Vollsmose-borgere lader sig teste: Borgmester holder pressemøde om corona-situationen i bydelen

Annonce