Annonce
OB

OB-træner: Vi skal have stoppet blødningen

Assistenttræner Henrik Hansen, cheftræner Jakob Michelsen og målmandstræner Lars Bjerring med bekymrede miner i Horsens. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
Jakob Michelsen mente, at OB slet ikke kom ud til anden halvleg.

FODBOLD: OB's træner Jakob Michelsen har i halvandet år ikke oplevet at have indkasseret tre nederlag i træk, som det er sket nu i kampene i Lyngby, hjemme mod Midtjylland og i Horsens.

- Tre nederlag i træk er ikke godt nok. Derfor skal vi lynhurtigt have stoppet blødningen. Kampen mod AaB bliver rigtig, rigtig afgørende. Vi kan ikke levere på det her niveau i en tæt Superliga og forvente, at vi kan vinde fodboldkampe. Vi kan komme med en masse undskyldninger, men dem gider jeg ikke at høre på. Vi skal holde fanen højt og levere, sagde Jakob Michelsen.

- Vi kom jo slet ikke ud til anden halvleg, og den blev spillet på Horsens' præmisser. Først da vi kommer bagud, begynder vi at spille lidt, men ellers var vi for dårlige på bolden hele vejen igennem. Er vi bedre på bolden, kan vi ikke få flyttet nogle folk fremad, men i stedet bliver det duelspil og en masse dødbolde, og det er Horsens bedst til. Når vi kommer ind i den onde spiral, hvor vi ikke kommer i pres, og vi bliver nødt til at forsvare lavt, så er de bedste, erkendte OB-træneren, der ikke ville bruge meget tid på savnet af de skadede Jeppe Tverskov og Ramon Leeuwin.

- Vi kan bruge meget nemt bruge tid på dem, der ikke er med, og det har vi gjort en del i den her sæson. Dem vi har med i dag skal være så dygtige, at de kan spille bolden ud nede fra, selv om banen er vanskelig. Men vi har ikke kvalitet nok på bolden, og de to dødbold-mål indenfor fire minutter gør det ikke nemmere for os, mente OB-træneren.

- Vi skal arbejde videre på træningsbanen og have det fikset, for det er jo ikke synd for os, fastslog han.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Debat: En god idé til gavn for hele Ærø blev trukket ned i et intrigant hængedynd

Læserbrev: Midt i en tilsyneladende uendelig debat om omgangstonen i avisdebatten og føljetonen om det ikke eksisterende samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen - kom et lyspunkt. Borgmester Ole Wej luftede sammen med turist- og erhvervsforeningen en idé i avisen om at lade emissionsfri færgetransport omfatte af landevejsprincippet hele året. En idé, som er perfekt timet i forhold til den aktuelle nationale debat om klimahandlingsplaner, kommunal udligning (ligestilling), og som vandt genhør på Christiansborg. Tak for det, Ole! Avisens tryksværte var knapt tør, før Ærø Plus lod de fem kriterier for listens beslutninger og den samarbejdsvilje, som de har stået for, sejle af øen i iveren efter at "sælge billetter" til det kommunalvalg, som ligger næsten to år ud i fremtiden. "Er den demokratiske proces sat ud af spillet?" spurgte Carl Jørgen Heide og Inga Blom Thomas her i avisen 28. januar. Ja, den demokratiske proces i Ærøs kommunalbestyrelse er sat ud af spil så længe, at kommunalbestyrelsens medlemmer åbenlyst fører valgkamp i avisen i stedet for at sætte sig rundt om et bord på rådhuset og få renset luften. Med debatindlægget blev en god idé til gavn for hele Ærø trukket ned i det intrigante hængedynd som aktuelt handlingslammer kommunalbestyrelsen. Ingen tak for det. Midt i en valgperiode, som nu, bør vælgerne kunne forvente, at de folkevalgte forvalter deres mandat til gavn for samfundet (øen/kommunen) og venter med at føre valgkamp, til det er valgår (2021). Såfremt der fordres en uddannet konfliktmægler til at få gang i kommunalbestyrelsens samarbejde, står jeg til rådighed, også gerne med at anvise en uvildig mægler. Men noget bør forandres, vælgerne fortjener en kommunalbestyrelse, der samarbejder.

OB

Fysikken sagde 70 minutter

Nordfyn For abonnenter

Lars og Mette har solgt deres to campingpladser på Nordfyn: - Det er sgu lidt som at sælge en baby

Annonce