Annonce
OB

OB-træner: Vi skal have stoppet blødningen

Assistenttræner Henrik Hansen, cheftræner Jakob Michelsen og målmandstræner Lars Bjerring med bekymrede miner i Horsens. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
Jakob Michelsen mente, at OB slet ikke kom ud til anden halvleg.
Annonce

FODBOLD: OB's træner Jakob Michelsen har i halvandet år ikke oplevet at have indkasseret tre nederlag i træk, som det er sket nu i kampene i Lyngby, hjemme mod Midtjylland og i Horsens.

- Tre nederlag i træk er ikke godt nok. Derfor skal vi lynhurtigt have stoppet blødningen. Kampen mod AaB bliver rigtig, rigtig afgørende. Vi kan ikke levere på det her niveau i en tæt Superliga og forvente, at vi kan vinde fodboldkampe. Vi kan komme med en masse undskyldninger, men dem gider jeg ikke at høre på. Vi skal holde fanen højt og levere, sagde Jakob Michelsen.

- Vi kom jo slet ikke ud til anden halvleg, og den blev spillet på Horsens' præmisser. Først da vi kommer bagud, begynder vi at spille lidt, men ellers var vi for dårlige på bolden hele vejen igennem. Er vi bedre på bolden, kan vi ikke få flyttet nogle folk fremad, men i stedet bliver det duelspil og en masse dødbolde, og det er Horsens bedst til. Når vi kommer ind i den onde spiral, hvor vi ikke kommer i pres, og vi bliver nødt til at forsvare lavt, så er de bedste, erkendte OB-træneren, der ikke ville bruge meget tid på savnet af de skadede Jeppe Tverskov og Ramon Leeuwin.

- Vi kan bruge meget nemt bruge tid på dem, der ikke er med, og det har vi gjort en del i den her sæson. Dem vi har med i dag skal være så dygtige, at de kan spille bolden ud nede fra, selv om banen er vanskelig. Men vi har ikke kvalitet nok på bolden, og de to dødbold-mål indenfor fire minutter gør det ikke nemmere for os, mente OB-træneren.

- Vi skal arbejde videre på træningsbanen og have det fikset, for det er jo ikke synd for os, fastslog han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce