Annonce
Sport

OB-træner savnede kvalitet på bolden

Jakob Michelsen, OB's træner, måtte ofte se FCK-spillerne løbe i ringe rundt om OB-formationen, og kun de færreste dessiner blev omsat inde på grænsværen. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Jakob Michelsen erkendte, at det udviklede sig til en ofte pinlig forestilling for gæsterne, der samtidig viste stor effektivitet.

Fodbold: OB-træner Jakob Michelsen var klar i det så småt rutinerede mæle efter afklapsning i premieren:

- Vi mangler ganske enkelt kvalitet. Især i evnen til at holde fast i bolden. Den giver vi væk alt for let, og vi laver samtidig for mange fejl, og så bliver man straffet af et godt hold.

- Vi kom fornuftigt i gang, men ret hurtigt var det jo FC København, der havde langt det meste af boldbesiddelsen, og så kommer til at stå for langt tilbage og kigge på, og det ender i et pinligt nederlag, sagde Michelsen, hvis trup ellers har sendt signaler om at have medvirket i en fornuftig optakt til foråret - både i træningslejren i Tyrkiet og hjemme i Ådalen.

Annonce

Giver bolden væk

- Det hører med til historien, at vi møder et uhyre effektivt og stærkt FCK-hold. Men som sagt forærer vi dem samtidig et par mål, og så skal det blive svært. Vi giver bolden væk ved det første mål, og en anden gang lader vi dem løbe for nemt rundt om forsvaret.

- Det ender i en lektion, og det gør ondt. Vi havde ikke på forhånd noget imod, at FCK ville være meget på bolden, men vi kom til at løbe alt for meget rundt efter dem, og vi mister gradvist troen på et resultat.

- Når man så lægger alle de faktorer ned i gryden, ender det med at blive en ordentlig én på sinkadusen.

OB-træneren troede ikke på, at et så stort nederlag vil ramme holdet mentalt til kampen på søndag mod Vejle.

- Nej, nu handler det om at evaluere på denne kamp, og så starter vi forfra mandag. og hvad enten vi har spillet en flot kamp, eller tabt på denne måde, vil vi altid arbejde hårdt på at forbedre os. Nu vender der en sindssygt vigtig kamp mod Vejle

OB-trænerne gjorde opmærksom på en skidt statistik for holdet i København:

- OB har ikke vundet her i 16 år, og det gjorde vi så heller ikke i dag. Det var så meget måden det skete på, som gjorde ondt. Nu handler alt om at præstere mod Vejle, og ikke kigge så meget på den top-seks streg. Det bliver man idiot af, hvis man gør det hele tiden, sagde Jakob Michelsen, hvis trup allerede mandag formiddag igen er på træningsbanen i Ådalen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1969: Cafeteria i Mageløs brændte - men gæsterne blev siddende

1994 Nu er der mulighed for at få en garanteret medicinfri flæskesteg på julebordet. Som den første forretning i Odense har Kvickly i Dalum fået en statsautoriseret godkendelse til at sælge ferskt økologisk grisekød. Slagtermester Søren Nielsen i Kvickly siger, at grisene med garanti aldrig har fået medicin eller mærkelige tilskudsstoffer. Vi får kødet fra den ene af to producenter i Jylland, der er statskontrollerede. Og selv bliver vi også kontrolleret i alle ender og kanter. Kødet skal håndteres for sig selv, og skal der midt på dagen skæres mere, skal værktøjet renses, hvis det i mellemtiden har været brugt til andet grisekød. Det økologiske kød koster 10 kroner mere kiloet, og Kvickly kan kun få 100 kilo om ugen. 1969 Odense Brandvæsen havde ved midnatstid besvær med at få gæsterne i cafeteriaet Go-In, Mageløs 7, til at forlade lokalet, skønt det brændte ret kraftigt i køkkenet og op gennem taget. Det måtte adskillige opfordringer til, før folk rettede sig efter brandvæsenets anvisninger. Den væsentligste grund til, at gæsterne skulle ud, var brandvæsenets kulsyretåge, der er giftig. Og kort efter, at en sådan tåge er sprøjtet ud i et rum, opstår der som følge af slukningen en kraftig røg, hvilket gæsterne ved selvsyn kunne se, da de havde forladt lokalet. Ilden opstod i nogle frituregryder og bredte sig hurtigt gennem aftræksrør til en del af tagkonstruktionen. Det skete ret betydelig skade i cafeteriaet. 1944 Der er i disse dage i København samt i Odense, Aarhus og Aalborg meget vidtgående foranstaltninger under forberedelse til indsats i det øjeblik, der eventuelt skulle opstå katastrofer af et sådant omfang, at hele bydele er i fare for at blive ødelagt af brand. Fra Statens civile Luftværn er udsendt et cirkulære til de lokale luftværnsmyndigheder, hvorefter der så hurtigt som muligt, skal træffes foranstaltninger til imødegåelse af katastrofebrand og ildstorm, et udtryk for fladebrande af en så voldsom karakter, at de kan sammenlignes med naturkatastrofer. Når Ildstorm raserer en by, opstår der en sådan ophedning af luften, at både huse og alt levende fuldstændig opsluges som i en krematorieovn.

Annonce