Annonce
OB

OB-træner lovpriser unge spillere: De har været klar til at træde til

Jakob Michelsen pakket godt ind senest mod AGF på Nature Energy Park i Odense. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Jakob Michelsen har haft mange problemer med skader i truppen i hans tid i OB. Dog er det positivt, at de unge spillere har været klar til at træde til i fraværet af rutinerede kræfter, hvilket også har ført til en del OB-debuter under Michelsen.
Annonce

FODBOLD: OB har været meget ramt af skader i denne sæson, hvor især defensiven har været hårdt plaget.

Generelt har en stor mængde skader været en hovedpine for OB's cheftræner Jakob Michelsen i hele hans tid i klubben. I stedet for at se de negative aspekter vender han det til noget positivt.

- Skader er en del af fodbold, men så er det godt, vi har nogle unge mennesker, der er klar til at træde til. Vi har i det hele taget været gode til de sidste par sæsoner at sluse nogle unge spillere ind, siger Jakob Michelsen til Sport Fyn.

- I min første sæson gav vi Oliver Christensen debut. I anden sæson var det Max Fenger og Mads Frøkjær, der kom ind og blev faste startere. I den her sæson er det så Mikkel Hyllegaard, Christian Vestergaard og Robin Østrøm, der er ved at få deres gennembrud.


Skader er en del af fodbold, men så er det godt, vi har nogle unge mennesker, der er klar til at træde til.

Jakob Michelsen


- Det er rigtig positivt, at vi kan sluse nogle unge spillere igennem. Det vil vi gerne, samtidig med vi så også i den seneste periode kan levere på et stabilt godt niveau og lave point, siger OB-træneren.

Annonce

Stime skal udbygges

Søndag venter der OB en udekamp mod AC Horsens, der ligger sidst. Her håber OB-træneren på at fortsætte pointhøsten.

- Hvis man ser bort fra Lyngby-kampen i en halv meter sne, så har vi kontinuerligt lavet point og har kun tabt én ud af de sidste seks kampe. Jeg vil gerne udbygge stimen, så det bliver til syv kampe og stadig kun ét nederlag. Vi skal ud og fortsætte de gode takter, vi egentlig har spillet med i en lang periode, fortæller Michelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce