Annonce
OB

OB-træner: Lad os vente med konklusion til vinduet lukker

OBs cheftræner Jakob Michelsen kalder det et tab at miste Bashkim Kadrii, men vil ikke tale om mangel på eller overflod af angribere, før transfervinduet er lukket. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
OB-træner Jakob Michelsen vil ikke tale om angriber-underskud, når Bashkim Kadrii og Anders K. Jacobsen er væk.

FODBOLD: OB's træner Jakob Michelsen vil ikke tale om underskud på angriber-fronten efter salget af Bashkim Kadrii og fravalget af Anders K. Jacobsen, som i aftes var på vej til Sønderjyske, erfarer Sport Fyn.

- Lad os snakkes ved, når transfervinduet er lukket. Vi har hele to sportschefer/direktører til at tage sig af de ting, så det er ikke mit bord. For 14 dage fik vi at vide udefra, at vi havde lidt for mange spillere, nu er vi lidt for få, mener man. Det er omsonst for mig at kommentere på det, sagde Jakob Michelsen efter OB's første træning i Belek på en snorlige og hurtig bane, som mageligt afviste den konstante men dog afmålt regn.

- Du håber altså på, at truppen den 1. februar bliver lige tilpas i størrelsen?

- Det er ligegyldigt, hvad jeg håber på. Vinduet lukker og så lukker det. Vi træner hernede med dem, vi har og dem er vi glade for, sagde han inden Mart Lieder kom på banen som et emne.

- Men at miste Bashkim Kadrii var vel et stort tab?

- Det siger sig selv. At miste så dygtig en spiller, som han var både på og uden for banen er et tab. Han viste super-karakter, var vores talisman og han bejlede til EM-truppen. Det bliver nok lidt sværere for ham nu, hvor han spiller i Saudi-Arabien at gøre sig interessant for landstræneren.

- Vi kommer til at savne Bashkim. Han var en super ambassadør for OB og jeg er glad for hans halvandet år i klubben og hans mange mål, siger OB-træneren, der er meget tilfreds med forholdene i Belek før tirsdagens test mod Rapid Wien kl. 13.00 dansk tid.

- Vi har fantastiske forhold. Banen er perfekt og hurtig som en kunstgræsbane og vi har et dejligt hotel. Det er perfekt fodboldvejr og regnvejr, som det kan blive den 16. februar mod Brøndby også, sagde han i 16 graders varme.

- Vi skal dosere det hele over tre kampe, så vi kan komme styrket hjem. Vi skal bruge de ti dage til at få Kasper Larsen, Aron Thrandarson og Mikkel Hyllegaard yderligere integreret sammen med de helt unge fra U19-holdet (red.: Mathias Brems, Tarik Ibrahimagic og Max Fenger).

For et år siden mødte OB også Rapid Wien og vandt 5-2.

- De første 28 minutter dengang var vel noget af det bedste, som vi nogensinde har spillet og vi var foran 4-0, fastslår træneren.

Sport Fyns bud på en OB-startopstilling mod Rapid Wien: (3-5-2): Oliver Christensen - Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Alexander Juel Andersen - Ryan Johnson Laursen, Troels Kløve, Jens Jakob Dyhr Thomasen, Mads Frøkjær-Jensen, Jacob Barrett Laursen - Sander Svendsen, Issam Jebali.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Brandvæsenet måtte rykke ud: Brand i lade

Leder For abonnenter

Trods corona tæt på danskerne: Der er ingen grund til at gå i panik

Endnu er ingen danskere diagnosticeret med coronavirus, men lægernes vurdering er, at det kun er et spørgsmål om tid. Det er derfor sandsynligt, at OUH som et af de seks danske modtagehospitaler snart tager imod en eller flere patienter, der er smittet med coronavirus. Det vil være en nyhed, som både fynske og landsdækkende medier vil bringe, og nyheden vil uden tvivl øge nervøsiteten og bekymringen hos mange danskere. Men er der reel grund til at være bekymret, hvis forudsigelserne om smittede danskere holder stik? Ikke ifølge læger med speciale i infektionssydomme - hvis man vel at mærke følger lægernes råd om hygiejne og omgang med andre mennesker. Og disse lægelige anvisninger kan man finde snart sagt alle steder, både på nettet og i de trykte medier. Et ekstra middel til at dæmpe nervøsiteten kan være at få nogle proportioner om sygdommen på plads. Fra Hubei-provinsen i Kina har coronavirus bredt sig til Iran og en række europæiske lande. Værst ramt i Europa er det nordlige Italien med over 300 smittede og 11 dødsfald. Det er slemt og trist, og sundhedsmyndighederne skal ønskes held og lykke med at inddæmme sygdommen. Men over for det og overført til hjemlige forhold står imidlertid, at der i vinteren 2017-2018 døde 1644 danskere af influenza. Med andre ord har især ældre, svækkede mennesker mangefold større grund til at frygte en vinterinfluenza end coronaen. De kinesiske tal for smittede og døde af sygdommen kan forekomme voldsomme, men dels er Kina som bekendt et stort land med et enormt indbyggertal, dels er det et faktum, at den generelle hygiejne i Kina ikke er på europæisk niveau. Desuden kan man have tillid til, at det danske sundhedsvæsen er gearet til at håndtere situationen, ligesom man kan stole på informationerne. Coronavirus skal bekæmpes på tværs af landegrænser, og de begrænsninger, som er en del af bekæmpelsen, må folk tage i stiv arm. Der er grund til fornuftig adfærd efter fagkundskabens vejledninger. Men der er ingen grund til panik.

Fyn

Trods corona: 650 efterskoleelever fra Oure på vej ud i verden

Odense For abonnenter

Tidligere overlæge fra OUH efter dødsfald på Havebæk: Forbryderisk ikke at reagere

Annonce