Annonce
OB

OB-træner klar til hundeslagsmålet

OB træner Jacob Michelsen var svært tilfreds efter sejren. Her dirigerer han tropperne, mens den fynske fjerdedommer Paw Johansen ser til. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
OB ville skabe overtal centralt på banen ved at lade Ayo Okosun starte ude.

FODBOLD: OB's træner Jakob Michelsen forudser nu et hundeslagsmål blandt seks klubber om de to sidste pladser i medaljespillet i Superliga i de sidste fire grundspilsrunder.

- Vi håber at trækker det længste strå, og det er positivt, at vi stadig er med uanset, at der også skal spilles fodbold efter 22 runder. Vi skal jagte det så længe som muligt og vi fik en god sejr i dag, hvor vi dominerer totalt før pausen og skal føre med mindst et mål. Fraset vores foræring til dem og Kamaras hovedstød sidder vi totalt på første halvleg, mente OB-træneren.

- Vi var både rigtigt godt organiseret, gode på bolden og viste chanceskabende spil, men jeg er endnu mere glad for moral, som vi viser efter at have fået en kold spand vand i hovedet med det mål til Randers. Vi slår tilbage og er i fuld kontrol indtil 2-1. Her får vi ikke lukket kampen, og så bliver det spændende til sidst, for der opstår mange tilfældigheder, da banen var pløjet godt op. Men OB-sejren var fortjent efter en god indsats. Nu er tabellen åbnet op, tilføjede Jakob Michelsen.

Annonce

Okosun ofret

- Hvad var tanken med at sætte Okosun på bænken?

- Randers presser med to spillere og så er det vigtigt at have spillere, der kan falde ned på siden af Randers' angribere, der tit bliver hængende. Derfor ville vi have Jens Jakob Thomasen og Troels Kløve ind på undersiden af dem i midten af banen. Så stod valget mellem Mart Lieder og Ayo Okosun helt i front og så faldt valget på Lieder, som kan strække modstandernes hold. Det betød, at vi kunne spille tre mod to i mellemrummet, og det lykkedes fint i første halvleg, analyserede OB-træneren.

- Ayo Okosun har været enormt stærk for os og er virkelig dygtig. Han kom ind i anden halvleg og fik ryddet godt op til sidst. Det var dejligt, at Mart Lieder blev matchvinder efter et års skadespause, der har varet lige siden, at han skrev under på kontrakten i januar sidste år.

OB-træneren vurderer nu, hvor mange spillere, der har klaret sig gennem "en hårdt spillet" kamp uden skader, men Ryan Johnson Laursen er ude mod karantæne på torsdag i Haderslev.

Bashkim Kadrii har tidligere vist, at han kan spille venstre back om nødvendigt og kom ind kort før tid mod Randers.

- Det var ikke en social foranstaltning. Vi mente, at han kunne hjælpe os mod Randers, der pressede godt på, sagde Jakob Michelsen, der blev gjort opmærksom på rivalerne Randers' skader hos Jesper Lauridsen, Erix Marxen og Al-Hadji Kamara, som alle nok nu er ude i mindst 14 dage.

- Jeg har rigeligt at gøre med min egen andedam, men der venter en tæt afslutning i grundspillet, som man har set det tidligere, sagde OB-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

78-årig bragede ind i Dittes bil og stak af: Så fandt hun tilfældigt bilen på deres fælles værksted

Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce