Annonce
OB

OB-træner Jakob Michelsen:- Begge hold kunne have spillet til juleaften 2024 uden at have scoret

Jakob Michelsen måtte se sig længe om efter chancer, som der ikke opstod mange af på CASA Arena i Horsens. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Det var en skuffet Jakob Michelsen, der mødte Sport Fyn efter kampen, der var særdeles chancefattig.
Annonce

FODBOLD: - Jeg tror begge hold kunne have spillet til juleaften 2024 uden at have scoret.

Sådan lød det blandt andet fra OB's cheftræner Jakob Michelsen, der netop havde set sit mandskab spille 0-0 på udebane mod AC Horsens.

Han oplevede kampen på følgende måde:

- Jeg synes, at vi i de første 20-22 minutter lykkedes med de ting, vi havde snakket om. Dominerer på bolden og finder nogle fine mellemrum. Derfra går kampen over på Horsens præmisser og bliver mere duelpræget i resten af første halvleg.

- I anden omgang forsøger vi at spille hurtigt, men er ikke i stand til at spille igennem et godt forsvarende Horsens-mandskab, der står dybt og arbejder hårdt. Der skal vi være dygtigere på bolden til at spille hurtigere og til at spille boldene i mellemrummet og derefter til deciderede chancer. Vi skaber for lidt i dag, konstaterede cheftræneren.

Annonce

Udfordringer i offensiven?

Selv fremhævede han, at OB for nu tredje kamp i træk holdt modstanderne fra at score.

Men I har også spillet to kampe i træk nu, hvor I ikke har scoret. Vurderer du, det er varians, eller har I nogle udfordringer I jeres offensiv?

- Jeg tror, at alle hold har sine udfordringer på denne årstid i forhold til at spille hurtigt, og hvor det er noget nemmere at forsvare sig end at skabe store, oplagte chancer. Men derfor skal vi selvfølgelig øve os i at spille hurtigt og skabe flere chancer.

Ifølge cheftræneren var pointdelingen fortjent nok, men skuffende.

- Vi er selvfølgelig ikke tilfreds med at spille uafgjort i Horsens. Vi tog til Horsens for at få de tre point, og det er vi selvfølgelig skuffet over, at vi ikke fik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Her er argumenterne for, hvorfor salget af Odense Havn til én entreprenør er en god idé - eller en rigtig dårlig

Annonce