Annonce
OB

OB-træner: Fodbold når det er værst

OB-træner Jakob Michelsen (tv.) siger tak for kampen til Brøndbys træner Martin Retov. Foto: Nils Svalebøg
Jakob Michelsen svarede undvigende på, om OB mangler en måltyv.

FODBOLD: OB-træner Jakob Michelsen stirrede ærgerligt op mod himlen, da han havde hilst på de fynske fans efter slutfløjtet.

- -Det var fodbold, når det er værst. Det er en hård skæbne. Er noget fortjent i fodbold, så havde vi fortjent mere. Vi spiller en god første halvleg og det er misvisende, at vi er bagud efter en tvivlsom situation. Efter pausen brænder vi en stor chance og laver en personlig fejl.

- Mangler I en målscorer?

- Vi er det klart bedste hold i dag. Men vi skal bruge mange chancer for at score vores mål. I den statistik topper vi foran de andre hold. Når vi brænder så mange store chancer, har det tre årsager: Dygtighed, marginaler og held. Det ligger mellem kvalitet og marginaler, og det skal vi arbejde videre på. I et mesterskabspil er skarpheden afgørende, for der kommer ikke så mange chancer, sagde Michelsen og tog på tre ugers ferie.

OB-truppen mødes igen mandag den 17. juni i Ådalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Erhverv For abonnenter

Erhvervshus Fyns gulddreng: Økonomisk hjælp til udvikling af supercomputer har fløjet dronevirksomhed i mål

Annonce