Annonce
Sport

OB-træner er tilfreds med sæsonen trods nederlag til AaB

OB-træner Jakob Michelsen måtte se sit mandskab tabe på hjemmebane med 1-2 til AaB i fredagens opgør i Superligaen.

OB-træner Jakob Michelsen var skuffet efter nederlaget til AaB, men han godkendte efterårssæsonen.

Fredag aften tabte OB på hjemmebane for første gang siden august i Superligaen, da AaB vandt 2-1 i Odense.

Efter kampen var OB-træner Jakob Michelsen ærgerlig over nederlaget, men han indrømmede også, at han er tilfreds med pointhøsten med den dårlige sæsonstart in mente.

- Vi er nødt til at se på, hvordan vi startede sæsonen.

- Havde du spurgt efter femte runde, hvor vi kun havde fået ét point, om vi ville være tilfredse med 27 point til jul og være videre til kvartfinalen i pokalturneringen, så havde vi selvfølgelig taget imod det, siger OB-træneren.

Trods glæden over det store comeback, som fynboerne har leveret i specielt sidste halvdel af efterårssæsonen, så havde Jakob Michelsen gerne set en hjemmesejr mod AaB, som ville have sikret fynboerne en plads i top-6 vinteren over.

- Mod AaB kunne vi have taget et kæmpestort skridt i jagten på top-6 med en sejr, og vi var også foran i pausen. I stedet tabte vi, og nu bliver kampen om top-6 meget tæt sammen med mange andre klubber, siger Jakob Michelsen.

OB-anfører Janus Drachmann havde svært ved at skjule skuffelsen over nederlaget fredag aften.

- Om et par dage vil jeg sige, at jeg er tilfreds med efterårssæsonen, men jeg er selvfølgelig træt af nederlaget, og det havde været rart med minimum et point mod AaB.

- Der var dog nok ikke mange, der havde regnet med, at vi ville have 27 point ved vinterpausen efter den dårlige start på sæsonen, så det er selvfølgelig positivt, siger anføreren.

Før resten af rundens kampe ligger OB på femtepladsen, men kan nå at blive overhalet af flere hold, inden Superligaen holder vinterpause.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Ny bog: Da Skibhuskvarteret blev til

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Annonce