Annonce
OB

OB-træner: Bedste kamp i mange år i Odense

Jakob Michelsen havde svært ved at sætte årstal på en lignende OB-præstation som den søndag aften mod FCK. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Jakob Michelsen havde kun roser til sit mandskab efter sejren.
Annonce

Fodbold: Jakob Michelsen havde svært ved at finde hår i suppen efter sejren mod FCK.

- Det er vel ikke set bedre i så mange år, at vi skal tilbage dengang ruder konge var knægt. Det var helt fantastisk. Vi var modige i den første halvleg, forsvarede fremad, var dygtige på bolden og skabte chancer, så vel kun FCK-keeper Karl-Johan Johnsson forhindrede flere scoringer, mente OB-træneren.

- Vi er lidt irriteret over målet til 3-1, fordi vi skal forsvare bedre på så ufarlig en situation. Vi bliver lidt nervøse og bakker ind til 3-2. Så forsvarer vi igen fremad.

OB-træneren var glad for Issam Jebali.

- Han har vel kun været lige så god i en kamp hjemme mod AGF. Det har været hans historie, at han har været ramt af et eller andet, lige når han fik fundet formen. Han kan holde i boldene og suge dem til sig. Som han spiller i dag er han jo nærmest for god til Superligaen. Kan han bare tilnærmelsesvist holde det niveau, så må man være tilfreds.

- Man kan rose de tre forreste, men så er man også nødt til at rose Jens Jakob Thomasen, der ligger som en krigsherre centralt, vore backs, der lukker alt ned, ja alle mand leverede til en helstøbt holdindsats, mente OB-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce