Annonce
OB

OB: Thomasen ville have spillet mandag

Jens Jakob Thomasen, OB (14). OB møder Helsingborg på Træningsbanen i Ådalen, Odense. Foto: Christian Nordholt
OB'er er lidt ærgerlig over, at corona-pausen forsinker hans comeback til holdet.

FODBOLD: På søndag skulle OB have spillet den sidste kamp i grundspillet mod Esbjerg og den havde skulderskadede Jens Jakob Thomasen ikke kunnet deltage i.

Men til gengæld havde han sigtekornet rettet mod spilletid i den kommende mandags reserveliga-kamp også mod Esbjerg. Kampen var i forvejen blevet rykket fra første på måneden.

- Den sidste uge inden vi blev bedt om at blive hjemme og selvtræne trænede jeg jo faktisk fuldt med dog uden at deltager i de øvelser med kontakt, så jeg var klar til at træde til at træne ind på banen i den her uge, fortæller Jens Jakob Thomasen efter at have overstået formiddagens løbe- og styrketræning på hjemmefronten.

Mandag den 3. februar var den lille spilstyrer med det fine blik for spillet og bolden fra start med i træningskampen mod russiske Rubin Kazan på træningsopholdet i Belek i Tyrkiet.

Efter et hjørnespark kom han i klemme mellem to store russere og fik mast højre skulder. Han slap for et kravebensbrud, men senerne var revet godt fra knoglen og Thomasen missede sæsonstarten mod Brøndby og de følgende tre kampe, inden Covid 19 lukkede ned for kampene mod AGF og Esbjerg.

Thomasen havde erobret pladsen som defensiv midt i stedet for anfører Janus Drachmann, der havde haft store kvaler med akillessenerne hen over vinteren.

Statistikker viser i øvrigt, at OB oftest vinder, når Jens Jakob Thomasen er på banen fra start.

- Jeg havde sat næsen op efter reserveliga-kampen på mandag, så det er jeg naturligvis lidt ærgerlig over. I stedet følger jeg nøje de planer for hjemmetræning, som vi er blevet udstyret med. Vi skal være forberedt for det tilfælde, at vi pludselig skal spille, siger Thomasen.

Annonce

Med kort varsel

Jens Jakob Thomasen er forberedt på alle scenarier.

- I princippet kan vi jo godt spille kamp uden den store holdtræning eller kun efter et par dages træning med holdet. Det vil være de samme vilkår for alle, mener OB'eren.

- Men jeg får så ikke mulighed for at teste mig selv med de andre, før holdtræningen begynder igen. Jeg laver øvelser, der skal simulere kontakt som at stå fast op af en væg og skubbe mig ud. Jeg bruger også elastikker. Det er meget statisk arbejde, men det er selvfølgelig ikke optimale vilkår. Foreløbig følger vi bare Divisionsforeningens udmeldinger og ved ikke andet end alle jer andre, siger Jens Jakob Thomsen til Sport Fyn.

Divisionsforeningen har foreløbig lukket Superligaen nu på ubestemt tid, og skulle spillerne lige pludselig i kamp skulle der skaffes plads til holdtræning mindst nogle dage før. Nu har spillerne været væk fra holdtræningen i over en uge og nu går der mindst tre uger mere.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce