Annonce
OB

OB-test flyttet til Horsens

OB's nye nordmand Jørgen Skjelvik er blandt dem, som skal bruge testen i Horsens til at finde rytmen i formationen. Til højre ses Moses Opondo under træningen for nylig i tyrkiske Belek. Foto: Christian Nordholt
Den sidste træningskamp inden Superliga-premieren næste søndag spilles nu på bane 5's fine græstæppe ved siden af Casa Arena i Horsens.

FODBOLD: Den sidste OB-test inden braget mod Brøndby søndag den 16. februar er blevet rykket til Horsens - i stedet for at blive spillet på Røde Stjernes baner i Odense.

OB spiller nu lørdag klokken 12.00 på bane 5 ved siden af Casa Arena på Langmarksvej i Horsens.

- Oprindelig skulle kampen være spillet i Odense, men vores baner trænger lige til lidt mere tid, inden de er brugbare til kamp. Til gengæld får vi helt nye og lækre græstæpper at spille på senere på året, melder OB's informationsmedarbejder til ob.dk.

Der er gratis adgang og kampstart klokken 12.00, og kampen streames ikke.

OB er lige vendt hjem fra træningslejren i Tyrkiet, og træner Jakob Michelsen vil i Horsens være spændt på, hvor langt den og den spiller er fremme i formen, og samtidig trækkes nogle af spillerne med de vanlige små og større skader på denne årstid, så det er vanskeligt at gisne om startformationen mod "Den Gule Fare". /NAB/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Danmark

Endnu en dansker er coronasmittet efter tur til Norditalien

Annonce