Annonce
OB

OB tæller ned til AaB-trippet

Moses Opondo viste dynamiske ryk mod Horsens i forrige kamp, men har været et smut hjemme i landsholds-tjeneste for Uganda, og så bør han være hjemme fra Kampala og omegn i god tid før kampen på fredag i Aalborg. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Træner Jakob Michelsen måtte undvære en håndfuld spillere i træningen, og Ramon Leuuwin er i karantæne, men der er rigeligt med stribede svende til at stille et slagkraftigt hold på fredag i Aalborg.
Annonce

FODBOLD: OB lader op til kampen i Aalborg på fredag - sådan lidt i behageligt ly af landsholdets EM-kamp forleden mod Schweiz og tirsdag aftens simple afspadsering i Aalborg mod Luxembourgs bedste karle i korte bukser.

Træner Jakob Michelsen og hans stribede tropper har en del medvind på både cykelstier og letbaner og diverse for tiden.

OB ligger på fjerdepladsen med 20 point for de 12 kampe, mens AaB ligger nede på niendepladsen, men Limfjordens stovte svende - plus diverse importer - er dog med 16 point kun fire point efter fynboerne. Det siger alt om kampens betydning. Nærmest som altid

OB trænede tirsdag formiddag, og her kunne Sport Fyns netværk af udsendte og til tider diverse spioner - med kasket hen over panden - og andre gode forbindelser - konstatere, at forsvareren Marco Lund ikke var til stede - uvist af hvilken grund.

Den offensive back Ryan Johnson Laursen og midtbaneløberen Troels Kløve plejer åbenbart stadig skader, og den mørke turbo Moses Opondo var fraværende, fordi han i de seneste dage har optrådt i den ugandiske landsholdsdragt.

Målmandsreserven Sayouda Mandé, angriberen Issam Jebali og venstrebacken Jacob Barrett Laursen trænede separat med den fysiske træner Janus Blond, og det er ingen spøg, kan Sport Fyn berette. Blond er insgesamt nok i bedre atletisk form end både den ene og anden i OB-truppen, fordi han går meget op i at optimere både kondition, vitaminer og dit og dat. Så er det andres opgave at lære spillerne at styre boldens evige krumspring. Og det går som bekendt meget godt for tiden.

Det ligger fast, at forsvareren Ramon Leeuwin står over i Aalborg, fordi han er i karantæne efter det tumpede albuestød i hjemmekampen mod Horsens.

Men træner Jakob Michelsen vil garanteret kunne stille med elleve velprøvede og stærke stribede folk i Aalborg, og Sport Fyn spår ikke de voldsomme ændringer, selv om man aldrig kan vide, om der gemmer sig en taktisk ændring eller en joker, når regnen og tågen i de næste par dage er lettet over træningsbanerne i Ådalen - og på selveste Røde Stjernes anlæg på kanten af ringvejen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Fyn

Uheld i nødspor på Fynske Motorvej

Fyn

Corona gør stadig ondt på de fynske hoteller: Men ét sted går det over al forventning

Middelfart

Kvinde fik nok af naboens afbrænding af affald: - Det stinker ganske forfærdeligt

Assens

87-årig påkørt af en bakkende varebil: - Stod i den blinde vinkel

Annonce