Annonce
Odense

OB-spillernes nye base i Ådalen er klar til foråret

OB-spillere som Oliver Lund (til venstre) og Bashkim Kadrii kan glæde sig over, at spillerne på ligaholdet fra foråret 2020 kan benytte nyt omklædningsrum, fitness-lokale samt taktikrum i OB's nye base i Ådalen i Odense. Arkivfoto: Scanpix
NJ Gruppen er valgt som totalentreprenør til byggeriet af OB's nye base i Ådalen i Odense. Superligaspillerne kan blandt andet se frem til nye omklædningsrum og fitness-lokale.

De professionelle fodboldspillere i OB kan fra næste forår se frem til at gøre brug af blandt andet nye omklædningsrum, taktikrum og fitnesslokale, mens træner Jakob Michelsen og assistenttræner Henrik Hansen også kan indtage nye kontorer.

Indtoget i de nye omgivelser skyldes, at superligaklubben i foråret 2020 får overdraget nøglerne til klubbens nybyggede base i Ådalen midt i Odense.

De nye faciliteter har været på tegnebrættet længe, og tidligere på ugen faldt de sidste detaljer på plads. Her blev det efter et udbud besluttet, at opgaven med at opføre de nye faciliteter vil tilfalde NJ Gruppen, der i mange år har været partner i OB's netværk af sponsorer.

- Det er altid en sejr at vinde et udbud, men lige præcis denne opgave er noget helt særligt for os, udtaler direktør i NJ Gruppen, Jens Nissen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi er store OB-fans og enormt stolte over, at vi får lov til at bidrage til OB’s fysiske rammer og muligheder for at styrke den positive udvikling, klubben er inde i. Jeg kan garantere, at vi aldrig har haft hjertet så meget med i et byggeri, som det er tilfældet med det nye superligahus i Ådalen.

Annonce
Nybyggeriet i Ådalen får NJ Gruppen som totalentreprenør. Nybyggeriet - som bliver i to etager - ses til højre ved boldbanen på illustrationen. Illustration: Odense Sport & Event.

Også hos Odense Sport & Event, der ejer Odense Boldklub, er direktør Enrico Augustinus godt tilfreds med, at det er lykkes at placere den store opgave hos en af fodboldklubbens sponsorer. - Det vigtigste er, at OB får de absolut bedste faciliteter til den absolut bedste pris. Når det er sagt, så giver det os en rigtig god fornemmelse i maven, at vi overlader byggepladsen til en partner, der gennem alle årene har vist, at de vil OB og Odense. NJ Gruppen er ægte fynboer, og den slags kan altid mærkes, særligt i et samarbejde af denne størrelse, udtaler Enrico Augustinus i pressemeddelelsen. Den nye bygning i Ådalen bliver på i alt 1025 kvadratmeter og er i to etager. I bygningen vil der være trænerkontorer, omklædningsfaciliteter, taktikrum, fitness-lokale samt kontorer til en række administrative medarbejdere, der tidligere har haft til huse ved Odense Congress Center.

Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Frørup Rejser overtaget af Odensefirma

Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Danmark

71-årig mand anholdt for at have kørt 22-årig værnepligtig ihjel: Havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce