Annonce
Middelfart

Vandt konkurrence: OB-spillere besøger U10-holdet fra Middelfart Boldklub

OBs maskot Victor bliver ledsaget af superligaspillere fra Odense Boldklub, når de ligger vejen forbi Middelfart den 26. oktober. Foto: Arkivfoto
Annonce

Middelfart: U10-spillerne fra Middelfart Boldklub får i slutningen af oktober fint besøg af superligaspillere fra OB - og så kommer OB's maskot katten Victor selvfølgelig også.

- Spillerne fra OB kommer og træner sammen med U10-spillerne - naturligvis under de gældende coronarestriktioner. OB's maskot Victor kigger også forbi træningen. Det bliver helt sikkert en stor oplevelse for børnene, siger Finn Andersen, kommericiel direktør hos Energi Fyn.

Årsagen til besøget fra OB og maskotten Victor er, at det årlige og traditionsrige Energi Fyn Cup på Odense Stadion blev aflyst grundet corona. Middelfart Boldklub var en af de mange fodboldklubber, som skulle have deltaget. For at kompensere for det manglende fodboldarrangement, afholdt Energi Fyn i samarbejde med Øens Hold og OB en konkurrence blandt de klubber, som er en del af Øens Hold-samarbejdet.

Middelfart Boldklub er en af fire klubber på Fyn, som OB-spillerne lægger vejen forbi i løbet af oktober.

OB og katten Victor kommer på besøg den 26. oktober fra klokken 17 til 18.30 for at hilse på U10 spillerne fra Middelfart Boldklub.

De andre vindere er Skeby GF, TPI og Aarslev Boldklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Fyn

Torsdagens tal: Odense nummer 26 over kommuner med mest konstateret coronasmitte i Danmark

Annonce