Annonce
OB

OB spiller test i Malmø

OB lod det hele smutte mellem de stribede fingre i slutfasen i søndags i Lyngby. og tabte 3-4. Kort før havde Mathias Greve jublet over udligningen til 3-3 - her sammen med Jacob Barrett Laursen. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019
Det mangedobbelte mesterhold fra Skåne er stadig med i Europa League og bliver OB's opvarmning før næste ligakamp mod FC Midtjylland.
Annonce

FODBOLD: OB får en yderst kompetent modstander, når der i næste uges spilles træningskamp på grund af pausen - under landskampene.

Onsdag den 20. november kl. 13.00 møder OB internationalt rutinerede Malmö FF på stadion i Malmø.

Der er gratis adgang, og dørene åbnes kl. 12.00 til det flotte og topmoderne stadion.

Man kan benytte ståpladserne og siddepladserne i den østlige nedre sektion, melder OB.

Adressen er Eric Perssons Väg 31, Malmø.

Malmö FF sluttede på andenpladsen i Allsvenskan i denne sæson efter en uhyre tæt topstrid. Klubben er stadig med i Europa League, hvor Skåne-stoltheden ligger nummer tre i gruppe B og stadig har muligheder for at gå videre.

Klubben blev dannet i 1910 og har vundet 20 mesterskaber, 14 pokaltitler og var i finalen i Champions League (Mesterholdenes Europa Cup) i 1979, hvor holdet tabte 0-1 til Nottingham Forest.

Der er fire danskere i truppen i form af Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anders Christiansen og Søren Rieks, mens anfører er veteranen Marcus Rosenberg.

Kampen fungerer som opvarmning til den kommende hjemmekamp mod de danske mestre fra Malmø FF. Den kamp spilles mandag den 25. november klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Nyborg

Sommerhilsen fra Kunstværkstedet

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce