Annonce
OB

OB spiller test i Malmø

OB lod det hele smutte mellem de stribede fingre i slutfasen i søndags i Lyngby. og tabte 3-4. Kort før havde Mathias Greve jublet over udligningen til 3-3 - her sammen med Jacob Barrett Laursen. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix 2019
Det mangedobbelte mesterhold fra Skåne er stadig med i Europa League og bliver OB's opvarmning før næste ligakamp mod FC Midtjylland.

FODBOLD: OB får en yderst kompetent modstander, når der i næste uges spilles træningskamp på grund af pausen - under landskampene.

Onsdag den 20. november kl. 13.00 møder OB internationalt rutinerede Malmö FF på stadion i Malmø.

Der er gratis adgang, og dørene åbnes kl. 12.00 til det flotte og topmoderne stadion.

Man kan benytte ståpladserne og siddepladserne i den østlige nedre sektion, melder OB.

Adressen er Eric Perssons Väg 31, Malmø.

Malmö FF sluttede på andenpladsen i Allsvenskan i denne sæson efter en uhyre tæt topstrid. Klubben er stadig med i Europa League, hvor Skåne-stoltheden ligger nummer tre i gruppe B og stadig har muligheder for at gå videre.

Klubben blev dannet i 1910 og har vundet 20 mesterskaber, 14 pokaltitler og var i finalen i Champions League (Mesterholdenes Europa Cup) i 1979, hvor holdet tabte 0-1 til Nottingham Forest.

Der er fire danskere i truppen i form af Jonas Knudsen, Lasse Nielsen, Anders Christiansen og Søren Rieks, mens anfører er veteranen Marcus Rosenberg.

Kampen fungerer som opvarmning til den kommende hjemmekamp mod de danske mestre fra Malmø FF. Den kamp spilles mandag den 25. november klokken 19.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Annonce