Annonce
OB

OB spiller i Haderslev uden tilskuere

OB skal spille i Haderslev på søndag og den kamp mod Sønderjyske afvikles uden tilskuere. I Haderslev skulle der lige ved siden af også have været et DGI-gymnastikarrangement med 1500 gymnaster og det bliver også aflyst. Foto: Claus Fisker/Scanpix
Det store gys mod Sønderjyske afvikles for tomme tribuner i Haderslev på Sydbank Park
Annonce

FODBOLD: Som alle andre kampe i Superligaen og 1. division skal også OB's gyser af en kamp i Haderslev på søndag kl. 14.00 afvikles uden tilskuere på grund af coronavirus og myndighedernes henstilling om at aflyse arrangementer, hvor der forventes over 1000 tilskuere.

- På baggrund af dagens udmelding fra Statsministeriet, der anbefaler at udsætte eller aflyse alle begivenheder med mere end 1.000 personer tilstede måneden ud, har Divisionsforeningen nu påbudt, at alle kampe i 3F Superligaen og Nordicbet Ligaen afvikles uden tilskuere i hele marts måned.

- Det betyder, at vores kommende udekampe mod henholdsvis SønderjyskE i Haderslev d. 8. marts og mod AGF i Aarhus d. 15. marts, samt vores hjemmekamp mod Esbjerg fB den 22. marts vil blive afviklet uden tilskuere på stadion, meddeler medie-og kommunikationsansvarlige Thomas Joseph Bansø fra OB.

Kampen kan ses på TV3 Sport. Endnu foreligger der intet om, hvorvidt pressefolk har adgang, men det må formodes, fordi tv-selskaberne jo skal dække kampen på linje med den skrevne presse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Michelsen efter nederlag: - Det var fortjent

OB

Kampen minut for minut: OB tabte til Randers i den første kamp om Europa League-kvalifikation

Annonce