Annonce
OB

OB slår tilbage tirsdag aften: Henter afløser for Kadrii

Sønderjyskes Mart Lieder kommer formentlig til OB allerede om få¨timer, hvis de sidste forhandlinger falder på plads. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Det er tilsyneladende Sønderjyskes angriber Mart Lieder, som OB inden så længe henter allerede nu i stedet for Bashkim Kadrii.
Annonce

(opdateret med Anders K. Jacobsens ophævelse af sin OB-kontrakt kl. 21.00)

FODBOLD: Det er tilsyneladende Mart Lieder fra Sønderjyske, som OB vil hente allerede her tirsdag aften i stedet for solgte Bashkim Kadrii.

- Vi slår tilbage senere i aften og henter en angriber i stedet for Kadrii, sagde en højtstående OB-leder for få minutter siden til Sport Fyn uden at nævne navnet Mart Lieder, som bold.dk nu bringer i spil.

Der er kun formaliteter tilbage inden en sådan handel skulle falde på plads. OB har jo allerede sikret sig Lieder fra sommer, så OB har formentlig skulle lægge et par hundrede tusinde ekstra for at få ham allerede nu.

Til gengæld er Sønderjyske i en situation, hvor der er brug for en erstatning og det kunne sagtens være Anders K. Jacobsen, som OB har givet frit lejde til at finde en anden klub og ved 21-tiden meldte OB, at Anders K. Jacobsens kontrakt var ophævet.

- Anders har været en god mand for OB gennem snart fem år og har altid givet sig 100 % for klubben. I de seneste sæsoner er han gledet ud af startopstillingen, og der er flere foran ham i den offensive række. Derfor er det bedre, at han får tid til at finde nye udfordringer, og vi er sammen blevet enige om at ophæve kontrakten nu. På den måde kan Anders helt frit forhandle med en anden klub og skal ikke eventuelt vente til sommer med et skifte, hvor han er transferfri.

- Gennem hele perioden uden så mange spilleminutter har Anders opført sig professionelt og har aldrig pebet over at være sat udenfor eller spillet på reserveholdet. Han er mødt til træning med samme seriøse indstilling hver dag og har knoklet for klubben. Samtidigt har han ærligt givet udtryk for, at der var andre foran ham, og at han bare måtte kæmpe endnu hårdere for spilletid. Det afføder enorm respekt fra klubbens side, og vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden og håber, at han finder en ny klub snart, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

De to klubber mangler de sidste små detaljer for, at transferen af Mart Lieder bliver en realitet, og den 29-årige hollænder, der oprindeligt skulle være skiftet transferfrit til sommer, ventes efter planen at blive præsenteret senest onsdag og måske allerede tirsdag aften.

Inden Mart Lieder skiftede til Sønderjyske, spillede han i FC Eindhoven, hvor han scorede 30 gange i 31 kampe i sin sidste sæson. Hollænderen Lieder bor i Odense sammen med sin kæreste Tess Westers fra Odense Håndbold og det hollandske verdensmesterhold.

I denne sæson er det blevet til seks Superliga-mål og fire oplæg i 20 kampe for Sønderjyske.

Hvis Mart Lieder hentes, så må man formode, at OB venter med at hente Emmanuel Sabbi allerede nu og venter til sommer. Sabbi har allerede kontrakt med OB pr. 1. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce