Annonce
OB

OB skriver kontrakt med ung Assens-dreng

18-årige Christian Vestergaard har netop gennemgået en korsbåndsoperation. Foto: ob.dk.
Den 18-årige stopper Christian Vestergaard får 2021 ud.
Annonce

FODBOLD: OB's ungdom råder over en del store og unge stoppertyper som Daniel Obbekjær, Teítur Magnússon og den 18-årige Christian Vestergaard, som klubben nu har skrevet en halvanden år lang kontrakt med fra sommeren 2020.

Assens-drengen har været alvorligt skadet, men er kommet stærkt tilbage og i stedet over OB nu at sende Daniel Obbekjær til udlandet.

Han er fast mand på klubbens U19-hold, der topper ligaen og som blot har lukket fire mål ind i 12 kampe.

- Christian har gennem en længere periode vist, at han spiller på et meget højt niveau på vores U19-hold. De ligger suverænt nummer et, og Christian har været en fast klippe i forsvaret. Han er en spiller med et stort potentiale for OB, og vi finder det kun naturligt at rykke ham op i førsteholdstruppen. Han blev fundet i Assens via vores gode samarbejde i Øens Hold, og vi er glade for, at dette endnu engang har ført til, at en spiller havner i vores superligatrup.

- Han har lige gennemgået en succesfuld operation i sit korsbånd, men vi tror så meget på ham, at vi gerne venter på, at han er klar efter sin genoptræning, siger sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Selv siger Christian Vestergaard om sin nye kontrakt:

- Det er noget helt specielt for mig. Jeg har været i klubben, siden jeg kom til som 13-årig, og jeg har fået min fodboldmæssige uddannelse i OB. Jeg kender derfor klubben og ved, hvad der kræves for at spille her. Jeg har altid haft stor kærlighed til OB, som bare er min klub.

Christian Vestergaard startede karrieren i Assens FC, inden han kom til OB som U14-spiller og blev rykket op i U19-truppen i sommeren 2018. Han har tidligere spillet både U16 – og U17-landskampe og været udtaget til U18-landsholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Odense

Ren bonus for politiet: Mand anholdt med 36 poser hash efter påkørsel af betonklods

Annonce