Annonce
OB

Liveblog og kampanalyse: De neongule bluser fra '94 var ikke nok til at sikre sejren - OB måtte dele point med nordjyderne

Foto: Claus Fisker/Scanpix 2019.


Annonce

FODBOLD: OB skal vinde aftenens store provinsopgør mod AaB på Nature Energy Park, hvor fynboerne løber ind i de neongule bluser fra dengang, da klubben kunne vinde 2-0 over Real Madrid den 6. december 1994 på Bernabeu.

Denne gang er det fint med bare en sejr på et enkelt mål, men selv det vil ikke sikre, at OB ligger i top seks hen over vinterferien.

Hvis OB så taber næste mandag i Parken mod FC København, så kan både AaB og Randers overhale fynboerne og placere sig i top seks vinteren over på fynboernes bekostning.

Men der er forsigtig fynsk optimisme efter tre nederlag i træk. Ryan Johnson Laursen, Ramon Leeuwin og Troels Kløve er for første gang i lang tid på holdet samtidigt, men desværre er holdet resten af kalenderåret uden forsvars- og spilstyrer Jeppe Tverskov, som er skadet.

Det er almindeligt ventet, at træner Jakob Michelsen vil vende tilbage til 3-5-2-systemet mod AaB, hvis store stjerne Lucas Andersen bliver forskellen på succes eller fiasko - også for fynboerne.

Følg kampen live her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce