Annonce
OB

OB skal fjerne nagende tvivl mod Sønderjyske

Sportsredaktør Leif Rasmussen
Annonce

De tre næste kampe vil både for OB og træner Jakob Michelsen personligt være definerende for resten af Superliga-sæsonen og for trænerens mulighed for at få forlænget sin kontrakt. Modsat kan samarbejdet allerede stoppe i juleferien, hvis ikke der er mulighed for at komme i top seks.

Når man ser på, at OB de sidste to kampe før jul skal møde FC Midtjylland hjemme og FC København ude, siger det sig selv, at der skal høstes pænt i søndagens hjemmekamp mod Sønderjyske, ude mod Randers FC og hjemme mod AaB.

Selv seks point i de tre kampe kan vise sig at være for lidt til at hænge på, selv om det er bedre end to uafgjorte og en sejr.

De fleste fynboer har svært ved at anerkende Sønderjyske som et tophold, så derfor vil det være dybt skuffende, hvis OB ikke vinder.

Omvendt risikerer OB at lade endnu en konkurrent sejle pænt foran med nye ideer, som det er sket med FC Midtjylland og FC Nordsjælland. Det er en foruroligende kapitalindsprøjtning, som amerikaneren Robert Platek har foretaget og den kan tage pippet fra OB som konkurrent.

Og der er mange følelser i spil.


De fleste fynboer vil have svært ved at anerkende Sønderjyske som et tophold, så derfor vil det være dybt skuffende, hvis ikke OB kan vinde.


Senest aktualiseret ved tidligere OB-sportskoordinator Michael Buchholtzs ansættelse som chef for scouting og team manager i Sønderjyske. Samtidig har Julius Eskesen, Alexander Bah, Anders K. Jacobsen, Johan Absalonsen og Patrick Banggaard alle  fynsk baggrund ligesom målmandstræner Toivo Vadum, der har en skov af kampe for Næsby.

En del af dem vil bevise, at OB har taget fejl ved at lade dem sive til "en mindre klub" som Sønderjyske.

Den slags kan kun imødegås ved at vise, hvor skabet skal stå og påvise, at man i Ådalen har et hold, der i grundspillet er bedre end Glen Riddersholms.

Der er mange, der tvivler efter at have set OB's seneste præstationer. Den tvivl kan kun fjernes på en måde - med en overbevisende fightermæssig præstation på den bløde bane i Bolbro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Otterup bankede HC Odense længere ned

Annonce