Annonce
OB

OB sender mange medarbejdere hjem

Sportschef Michael Hemmingsen og OB sender medarbejdere hjem fra på mandag. Foto: Michael Bager
Odense Sport & Event tager imod regeringens hjælpepakke

FODBOLD: Odense Sport & Event har valgt at tage mod regeringens hjælpepakke om lønkompensation grundet COVID-19.

Det betyder for OB, at en hel del medarbejdere sendes hjem og skal indstille arbejdet, mens et fåtal bliver tilbage fra på mandag, meddeler klubben.

Spillerne er ikke omfattede af hjemsendelsen og vil forblive i træning. Det foregår stadig hjemmefra, hvor man selvtræner og deltager i et program online, så alle på den måde er sammen en eller to gange om dagen.

- Vi lader fortsat assistenttræner Henrik Hansen, fysisk træner Janus Blond, fysioterapeut Daniel Borgen, målmandstræner Lars Bjerring og mig selv varetage den professionelle afdeling, siger Michael Hemmingsen til Sport Fyn.

Cheftræner Jakob Michelsen, og akademifolkene Tonny Hermansen, Kim Engstrøm, Morten Panduro, Mads Holm, Jesper Eriksen, Bo Nielsen, Ivan Poulsen, Brian Arresø Olsen med flere er sendt hjem sammen med kommunikationsfolk, team manager Steffen Nielsen og kokken Thomas Vierø Larsen og flere andre fra staben i den professionelle afdeling. Også chefscout Ole Nielsen og materialeforvalter Thomas Johansson er sendt hjem sammen med lægerne Thomas Haller og Daniel Roosen plus transitionstræner Patrick Harboe.

- Vi er glade for, at regeringen stiller en hjælpepakke til rådighed, som kan hjælpe ikke bare Odense Boldklub, men hele Odense Sport & Event. Vi tror derfor, at vi med dette tiltag om at lukke ned og tage imod hjælp kan holde hånden under Odense Boldklub i denne svære situation, siger sportschef Michael Hemmingsen og fortsætter:

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle for en meget professionel måde at håndtere denne krise på. Situationen ændrer sig ikke bare dag for dag, men nogle gange time for time, og det har været godt at se, hvor hurtigt folk har rettet ind og fulgt regeringens, sundhedsmyndighedernes og Divisionsforeningens retningslinjer, siger han i en pressemeddelelse.

Også andre klubber som AaB, AGF, Brøndby og andre klubber har sendt deres medarbejdere hjem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: 161 er nu døde med coronavirus i Danmark

Annonce