Annonce
OB

OB sender Bismark i krig mod Køge

OB's hurtige Moses Opondo får en international chance. Her ses Opondo i testen i sæsonoptakten mod Holstein Kiel. Foto: Sugi Thiru
På grund af kamppausen spiller OB en testkamp hjemme mod HB Køge, og træner Jakob Michelsen vil give spilletid til alternativer i truppen og til en ghanesisk prøvespiller, der har givet visse løfter.
Annonce

FODBOLD: Når OB onsdag over middag får besøg af HB Køge, der efterhånden er en stærk del af møblementet i 1. division, vil træner Jakob Michelsen satse på at give godt med spilletid til de unge karle, som ikke har fået så meget spilletid på det seneste. Det gælder spillere som Mathias Greve og Julius Eskesen. Kampen spiles, fordi der på grund af den kommende landskamp er pause i Superligaen.

Michelsen vil samtidig formentlig bruge lejligheden til at sende ghaneseren med det klingende navn Bismarck-Adjei Boateng i aktion i den friske, danske efterårsluft, så man kan få set, hvor meget, hvor hurtigt og målrettet ghaneseren kan spæne rundt, og hvor meget han er ven med bolden. Dybest er de elementer som bekendt, hvad spillet handler om.

Boateng har været på prøve i et par omgange, og træneren vil givet lure en del på afrikanerens stærke fysik som tovejs-spiler på midtbanen.

Mod Horsens viste OB igen, at man nu råder over nærmest et hobetal af teknisk gode og løbestærke spillere - ud over dem som var i startformationen, og det er nu i de sidste par måneder inden advent, at de skal slå til - dels i ligaen, dels i pokalkampen ude mod AGF.

Det skal tilføjes, at HB Køge aktuelt har udfordringer i 1. division, idet østsjællænderne - dansk mester i 1954 og 1975 og sidstnævnte gang med 5-0 hjemme på sidste spilledag over B1909 - ligger tredjesidste ud af 12 hold, og der skal netop tre hold ud i denne sæson på grund af omstruktureringerne.

HB Køge tabte skuffende 0-2 hjemme til Skive i weekenden, og turen går til lokalopgøret hos Fremad Amager i næste weekend, så gæsterne i Ådalen har rigeligt at arbejde. En nedrykning vil være en enorm bét for HB Køge, der netop har fået moderniseret det gamle Køge Stadion og er flyttet dertil fra hulen i Herfølge.

Kampen spilles 10.30 på Røde Stjernes anlæg. HB Køge har den tidligere B1913- Esbjerg- og FCK-spiller Martin Vingaard i truppen.

Annonce

Opondo i Ugandas dress

OB-midtbanespilleren Moses Opondo er netop blevet efterudtaget til Ugandas A-landshold, der samles her i oktober måned, hvor den står på træningskamp på udebane mod Etiopien den 13. oktober. I truppen er Moses Opondo en af i alt 21 spillere, hvor der i øvrigt ikke er en eneste spiller fra den ugandiske liga med.

Træningskampen er nogle af forberedelserne for landsholdet, inden holdet i november skal spille kvalifikationskampe forud for African Cup of Nations.

Såfremt Opondo kommer på banen mod Etiopien, bliver det hans anden landskamp for Uganda. Den første landskamp fik Opondo i juni i 2018, hvor han spillede 74 minutter mod Niger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Uro efter dødsulykke: Politiet måtte sikre OUH mod folk, der strømmede til

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Kerteminde

Corona har for alvor gjort sit indtog: Nu er nøgletal over 100 i Fyns hotspot

Annonce