Annonce
OB

OB's Troels Kløve: Det har været en sæson til glemmebogen

OB's Troels Kløve sad over i kvalifikationsspillet mod Vejle og netop Sønderjyske på grund af et vrid i anklen. Nu er han helt fit igen og viste overskud mod Lyngby. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
30-årige Troels Kløve mener, at der har været meget polemik og mange ting, der har stået i vejen for den gode sæson.

FODBOLD: 30-årige Troels Kløve vil på ingen måde skønmale en sæson, der har været præget af trænerspekulationer og trænerafskedigelser.

- Den her sæsonen har været til glemmebogen langt hen ad vejen. Det er mest gået nedad. Der har været meget polemik og der er sket mange ting i den her sæson, så vi ikke har haft det gode forløb, vi havde håbet på, siger Kløve efter den lukkede lørdagstræning på Nature Energy Park før søndagens udekamp mod Sønderjyske i Haderslev.

- Når noget ikke virker, så kan man være nødt til i en periode at ændre på ting. Vi har fokuseret på at få flere offensive spillere ind på holdet, men har så ikke fået resultaterne. Pludselig kom der så hold bag fra, så har vi været nødt til at sadle om til noget mere primitivt, som vi ved, at kan eksekvere som i søndags mod Lyngby, siger Kløve, der i oktober forlængede sin kontrakt med OB frem til sommeren 2024.

Annonce

Anklen god igen

Troels Kløve var pludselig væk fra holdet i et par kampe, da han vred over på sin ankel under træningen i Ådalen.

- Den er klar igen. Men man skal være forsigtig med sådan noget, når anklen får så voldsom en tur. Vi fodboldspillere oplever det mange gange i løbet af karrieren, men kommer videre, selv om man skal æde nogle smerter i en periode. Jeg spiller nogle måneder med en optapening, så der ikke kommer et nyt vrid, siger Troels Kløve.

For ham og OB handler det stadig om en gang for alle at aflive nedrykningsspøgelset, selv om der kom ro på med Lyngbys tredje nederlag i træk fredag i Aalborg.

- Mod Sønderjyske skal der andre redskab med i kassen. Sønderjyderne sætter ikke bolden på spil foran eget felt, som Lyngby gør. Det bliver en fysisk kamp, og det har det altid været. Vi har spillet uafgjort tit, men vi har været tættest på at vinde, men har ikke taget vare på chancerne. Det bliver aldrig sprudlende champagne-fodbold, når de to hold mødes. Det er dueller og nedfaldsbolde. Bashkim bragede en nedfaldsbold ind og de scorede efter en dødbold, da vi senest mødte dem. Det bliver den facet, der bliver afgørende, siger Kløve, der spillede i Sønderjyske og har et indgående kendskab til dem.

Annonce

Dal Hende ude

Marc dal Hende, Sønderjyskes anfører, er formentlig ude med en knæskade, som han pådrog sig mod Vejle.


Sønderjyderne sætter ikke bolden på spil foran eget felt, som Lyngby gør. Det bliver en fysisk kamp, og det har det altid været.


- Men de har mange andre, der kan komme med noget fysik. Men Marc er en ledertype og en frontfigur og han skal helst ikke spille søndag, men Sønderjyske har mange andre dygtige spillere. Jeg kender en håndfuld af dem fra min tid dernede. Det er solide spillere, der er vant til modgang og som rejser sig hver gang. De er svære at have med at gøre på en svær bane i Haderslev, mener Troels Kløve.

Med en sejr i Haderslev kan OB med en ny sejr hjemme på fredag mod AaB parkere sig på førstepladsen i kvalifikationsspillet.

- Så langt skal vi ikke tænke. Vi skal bruge point mod nedrykningsstregen, og så kan det senere blive en bonus at spille om syvendepladsen. Både vi og Sønderjyske vil gå efter sejren, fordi det rykker noget. Vi kan komme om på andenpladsen i kval-spillet og Sønderjyske kan sætte sig tungt på den, fastslogTroels Kløve på P-pladsen ved Superligahuset i Ådalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Fynsk kulturarv havner i hænderne på ’gribbe’: En type bolig har endnu ikke nydt godt af opsvinget

OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Erhverv For abonnenter

Fra pædagogmedhjælper til udvikler i stort it-firma: Nu kan indiske Deepti igen bruge sine kompetencer: Jeg er meget taknemmelig

Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Annonce