Annonce
OB

OB's sportschef: Vi lavede en klar brøler

Sportschef Michael Hemmingsen svarede på spørgsmål fra OB's fans fra en PC placeret på kontoret i Ådalen. Foto: Christian Nordholt
OB's sportschef Michael Hemmingsen gik på tre kvarters facebook-live med klubbens fans og berørte også den famøse omtale af Røde Stjerne.

FODBOLD: Omkring 170 fans var på OB's facebook-side, da sportschef Michael Hemmingsen tirsdag gik på live fra Ådalen, hvor han blandt andet kunne se de gamle omklædnings-pavilloner blive fjernet.

- Vi er overbeviste om, at spillerne er så selvkørende, at de rent fysisk klarer sig godt igennem med deres personlige træningsprogrammer. Vi satser på, at de er klædt på, når de vender tilbage, sagde han, inden han blev spurgt, om Lionel Messi var en spiller for OB.

- Han kan måske nok gøre en forskel, men det er en tak opad i forhold til, hvad vi ellers kigger på. Det er et godt spørgsmål, og man har lov at drømme, men det bliver ved det, sagde Hemmingsen.

- Vi forsøger at navigere så godt vi kan i den nuværende situation, og vi må respektere de anbefalinger, vi får fra højere sted. Det ærgrer mig, at vi kom til at bruge Røde Stjernes navn, da vi ville træne på vore baner, selv om det altid har været det navn, som jeg også har brugt. Men det var en brøler fra vores side, sagde Michael Hemmingsen om episoden, hvor den odenseanske serieklub ikke ville forbindes med OB's træning midt i en corona-tid.

- Vi arbejder stålfast efter at komme i top seks. Den fik vi ikke denne gang, og efter ni kampe uden sejr, må vi se at komme ud af den spiral, og det arbejder vi stenhårdt på. Om vi ikke spiller direkte nok? Det er cheftræner Jakob Michelsens bord. Vi havde en god træningslejr og gode test-kampe, men vi skal nok komme efter det.

Annonce

Mangler mål

Flere OB-fans hæftede sig ved fynboernes manglede evne til at score efter Bashkim Kadriis farvel til klubben.

- Vi kan ikke leve af kun at score på straffespark, og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Årstiden og banerne taget i betragtning har der nok været fokuseret på ikke at lave fejl, så der er blevet spillet lidt mere primitivt, men det ærgrer os, at vi ikke kan score mere. Det skal komme både fra angriberne, men også fra dem lige bag dem, mener Michael Hemmingsen.

Han blev spurgt, om der var planer om at få en transferfri Daniel Høegh tilbage til sommer.

- Daniel har været en stor del af OB. Jeg kender ikke hans situation og på nuværende tidspunkt har vi ikke taget stilling. Vi har fået spillere ind som Kasper Larsen og Jørgen Skjelvik og havde Alexander Juel Andersen og de dækker sammen med et par andre os godt ind på stopper-pladserne. Daniel er en fin spiller, og han skal nok få vind i sejlene, mener Michael Hemmingsen, der ser det kommende transfervindue som noget usikkert på grund af corona-krisen.

- Vi solgte Bashkim Kadrii, fordi tidspunktet var rigtigt og klubben den rigtige. Vi mener, at vi godt kan erstatte ham, tilføjede sportschefen om handlen, der indbragte OB godt og vel 1,2 millioner Euro.

Michael Hemmingsen roste klubbens U19-hold.

- Nogle af spillerne vil få chancen, og vi er glade for det, der lige nu foregår i vort akademi, sagde Hemmingsen og takkede for den digitale interesse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg For abonnenter

Massiv jordforurening nej tak: Flertal i Nyborg Byråd vil ikke købe den forurenede Lynfrosten-grund

Annonce