Annonce
OB

Vind en OB-trøje og hør Robin Østrøm i Abildtrup&Rasmussen

OB's 18-årige forsvarsspiller Robin Østrøm kommer i Abildtrup&Rasmussen-studiet mandag.  (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

PODCAST: Så er det podcast-tid igen.

Mandag optages Abildtrup&Rasmussen igen efter OB's udekamp i Vejle sent søndag aften og før pokal-returkvartfinalen i Herning onsdag kl. 16.30 og hjemmekampen næste søndag mod topholdet Brøndby.

Men OB's 18-årige forsvarstalent Robin Østrøm kommer også i studiet og fortæller om sin karriere, der pludselig tog fat, da OB's trænerne og scouts havde set ham for B93 i OB's træningsturnering Kai Thor Cup.

Robin Østrøm har været udtaget til OB's startopstilling på det seneste og spillet back, selv om han er bedst som midterforsvarer.

Læserne kan stille spørgsmål både til programmet men også til Robin Østrøm inden mandag kl. 10.00 på mailen sporten@sportfyn.dk eller på Facebook-siderne "Alt om OB" eller "Sport Fyn". Det kan også ske på Sport Fyns twitterkonto eller på sportsredaktør Leif Rasmussens twitterkonto.

To af spørgerne bliver trukket ud og kan vinde enten bogen om "Miraklet i Madrid" eller den originale OB-udebantrøje i sorte og blå striber.

Abildtrup&Rasmussen vil indgående analysere OB's position efter kampen i Vejle. Og meget mere. Mon ikke der bliver noget om VAR også?

Podcasten vil blive udsendt i løbet af tirsdagen.

Annonce
Kerteminde For abonnenter

Ejer af sportsbar peger på problemer ved nye restriktioner - vil ikke være en sur kælling: - Jeg synes, det er fuldstændig hul i hovedet

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Tina Petersen betaler selv 25.000 kr. for genoptræning: Politikere kræver redegørelse om hendes forløb

Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Annonce