Annonce
Fyn

OB's pokalkamp i Hillerød sendes på Viaplay

Hillerøds Jonathan Witt scorede til 1-0 i pokalkampen for et år siden mod FC København i Sydbank Pokalen på Hillerød Stadion, og det blev fejret. FCK vandt til sidst efter straffesparks-konkurrence. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
Utopia kæmper for at beholde sin pokal-hjemmebane mod 1. divisionsholdet Kolding IF
Annonce

Fodbold: Det er nu bekræftet, at OB spiller anden runde i pokalturneringen direkte på Viaplay i Hillerød onsdag den 7. oktober kl. 16.00 på Hillerød Stadion.

Endnu er det ikke afgjort, om der er adgang til publikum på grund af COVID-19.

Hillerød har vundet to ud af tre kampe i 2. division gruppe 2 og tabte sidste sæson først efter straffesparks-konkurrence til FC København i Sydbank Pokalen.

Utopia fra serie 1 kæmper en brav kamp for at få lov til at spille hjemme i Munke Mose mod 1. divisionsholdet fra Kolding IF - den er foreløbig også sat til den 7. oktober kl. 16.

- Vi afventer lige nu grønt lys fra Divisionsforeningen, som skal vurdere nogle af vores faciliteter, siger Utopia-formand Mikkel M. Christensen, der er helt enig i, at han og klubbens medlemmer allerhelst vil spille i Munke Mose.

- Men nu må vi se, tilføjer han om klubbens anlæg, der tilbage i tresserne var OB's baner inden flytningen til Ådalen.

Utopia er kommet lidt skævt fra start i serie 1 med tre nederlag og en sejr i rækken.

Onsdag den 7. oktober kl. 16 står det fast, at OKS spiller hjemme mod 2. divisionsholdet VSK Aarhus. Næsby spiller hjemme mod Superliga-holdet AC Horsens, men dato og klokkeslet er endnu ikke på plads

Allerede tirsdag den 6. oktober skal kriseramte Middelfart en tur til Jammerbugt med kick off 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce