Annonce
OB

OB's Okosun: Jeg kan love dig for, at tilskuere på stadion gør en forskel

Ayo Okosun mener, at hele OB's hold har blomstret ved at vise aggressivitet

FODBOLD: Der har efterhånden været tilskuere på Superliga-arenaerne et par uger nu og i samme periode har Ayo Okosun fundet vej tilbage som en fast størrelse på det OB-hold, der viser aggressivitet - i hvert fald på hjemmebane.

- Der er virkelig forskel. Dem der tror, at hjemmebanefordelen ikke eksisterer har virkelig fået syn for sagen. Jeg kan love dig for, at der er forskel på Odense stadion med og uden tilskuere. Det er svært at forklare. Det tænder os, og vi så det også i den første kamp i Aalborg. Det betyder noget, når folk lever med, mener Ayo Okosun.

OB's Ayo Simon Okosun fyldte for meget for AaB'erne i det meste af kampen. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

- Der bliver skabt en form for energi og samhørighed med publikum, og det har især hjulpet os i de sidste par hjemmekampe og hjulpet os, når vi har villet sætte modstanderen under tryk. Modstanderne har ikke følt sig frie til at udføre deres positionsspil, og de har følt sig presset på en anden måde, mener OB'eren.

Annonce

Blev belønnet

- Vi spillede en enorm god kamp mod AaB. Vi var afklaret, vi vidste, hvad vi ville og gjorde det 100 procent, og det bar også frugt. Vi kunne have scoret flere mål i første halvleg. Vejle er en anderledes størrelse, men det er vigtigt at overføre udtrykket og energien til den kamp. Man kan være aggressiv, når man presser, men man kan også være aggressiv med bolden, være direkte og direkte og målsøgende i sine løb, siger han.

- Jeg har knoklet for at komme tilbage på holdet, og er blevet belønnet de sidste par kampe. Jeg tror, at det har passet os allesammen godt, at vi kom ud med det udtryk. Så blomstrer vi allesammen.

- Ud fra tabellen må vi formode, at vi skal vinde i Vejle for at kunne nå en syvendeplads,sagde Okosun, inden han gik til frokost i klubhuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce