Annonce
Sport

OB's Mikkelsen nervøs for vinduet

35-årige Thomas Mikkelsen er spændt på, om han bliver tilovers, når transfervinduet lukker natten til lørdag. Foto: Nils Svalebøg

OB's 35-årige målmand Thomas Mikkelsen ønsker ikke at være fjerdevalg

FODBOLD: OB's 35-årige målmand Thomas Mikkelsen er nervøs for at ende som fjerdevalg på målmandsposten, hvis der ikke sker noget på den front i OB i transfervinduet, der lukker natten til lørdag.

Under torsdagens træning vendte Thomas Mikkelsen sig om mod Sport Fyns udsendte og sagde uopfordret: "Vi er er godt nok mange målmænd, hvad...?"

Målmandstræner Lars Bjerring var i gang med at træne Thomas Mikkelsen, Sten Grytebust, den nye keeper Mandé Sayouba og det unge talent Oliver Christensen i den silende regn, der havde flyttet træningen til kunstgræsbanen i Ådalen.

- Min situation er ikke ret god lige nu. Der blev arbejdet på, at jeg skulle væk, men det lykkedes ikke. Og Sten Grytebust er endnu heller ikke kommet afsted, så lige nu er min situation ikke så god. Hvis vi ender med at være fire målmænd, så er der en ny situation at forholde sig til, men jeg vil selvfølgelig yde mit bedste. Det er det, jeg bliver betalt for, siger Thomas Mikkelsen.

Bestyrelsesformand Niels Thorborg var tilstede ved sidelinjen og svarede, da Sport Fyn spurgte, om Sten Grytebust sælges nu:

- Det ved du godt, at jeg ikke vil svare på. Men vi kan tales ved lørdag formiddag, sagde Niels Thorborg velvidende, at transfervinduet da vil være lukket, selv om det også blev bemærket, at der er visse udenlandske markeder, som lukker senere.

Thomas Mikkelsen er rede til at blive lejet ud, hvis tilbuddet er det rigtige. Hans kontrakt udløber i sommeren 2019.

Annonce

Nej til fjerdevalget

- Det er klart en mulighed at blive udlejet. Jeg var meget tæt på for nylig og det troede klubben også, men det kiksede alligevel. Jeg er glad for at være i OB og vil ikke afsted for enhver pris. Men jeg elsker at spille for meget til, at jeg vil sidde udenfor og kukkelure som fjerdevalg, siger Thomas Mikkelsen.

Han blev skadet for to måneder siden, da han døjede med en irriteret slimsæk på ydersiden af knæet og kom så uden meget træning i målet til test-kampen mod Hvidovre før sæsonen.

- Der fik jeg så en forstrækning i den ene hoftebøjer, men nu har jeg trænet med i fire-fem uger, men når jeg ikke har været med de to første måneder under Jakob Michelsen, har jeg jo ikke de bedste kort på hånden. Men jeg er indstillet på også at blive, så jeg kan vise trænerteamet og klubben, at jeg er værd at satse på, tilføjer han.

- Min forstrækning er helet igen, men jeg frygter ikke, at det sker igen, selv om jeg er lidt oppe i årene, for jeg har aldrig været skadet før, siger Thomas Mikkelsen, der fortæller, at han var meget tæt på at skifte til en dansk klub for nylig.

Når OB næste torsdag møder AB i pokalen i Gladsaxe, kan det være uden både Sten Grytebust og Mandé Sayouba. Grytebust er muligvis solgt, men er i hvert fald udtaget til Norges to Nations League-kampe mod Cypern og Bulgarien den 6. og 9.september. Sayouba er udtaget til Elfenbenskystens bruttutrup til udekampen mod Rwanda, men kan blive sorteret fra, så han kan stå mod AB.

Mathias Jørgensen er sammen med Hans Christian Bernat, som vi i går kom til at kalde Robert Bernat (red.: Det er hans far), udtaget til U19-landsholdets mini-turnering i Sverige, så den hurtige angriber kan heller ikke være med mod AB men er klar til søndagens hjemmeopgave mod sin gamle klub FC Nordsjælland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Politikere gik stik imod anbefalinger: Nu skal sag om 10. klasser gå om

Annonce