Annonce
OB

OB's midtbaneprofil har udløb til sommer: - Både jeg og OB har været afventende i forhold til fremtiden

Det har været svært for Jens Jakob Thomasen at prioritere ønskerne for fremtiden - men han mener det bliver lettere, som tingene kommer ind. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Jens Jakob Thomasen og OB havde begge ved sidste kontraktforlængelse en klar forventning om et klubskifte og dermed et salg, men det blev ikke en realitet - og nu kan midtbaneprofilen handle frit.

FODBOLD: Til sommer har OB's anfører Jens Jakob Thomasen udløb på sin kontrakt med den fynske klub - og dette har sat gang i overvejelserne for fremtiden.

OB's midtbaneprofil indgik i 2019 en forlængelse med klubben. Målet med den aftale var, at kontraktforlængelsen skulle kulminere i en form for salg. Dog er Jens Jakob Thomasen stadig en del af OB, og det har nu gjort, at han siden 1. januar frit har kunne forhandle med klubber.

- Det er en spændende situation at stå i. Det er ikke noget, jeg har prøvet før, så det er lidt uvant, men det er spændende at høre rundt omkring, hvad der er af muligheder, og jeg lytter sådan set til det hele – også til OB, fortæller Jens Jakob Thomasen til Bold.dk og tilføjer:

Annonce

- Min situation, hvor jeg kan hentes gratis, kan åbne nogle døre, som jeg måske ikke havde mulighed for før, og det marked er interessant at mærke sig selv i.

Udlandet er en mulighed

Jens Jakob Thomasen har spillet 179 kampe for OB, og i den indeværende sæson er det blevet til 21 kampe, hvor han er noteret for to mål og et oplæg - og da der ved seneste kontraktforhandling var snak om salg, undersøger midtbaneprofilen sine muligheder.

- Der blev i forbindelse med den gamle kontrakt lagt op til et skifte og et ønske om at prøve sig selv af et andet sted, så det er lidt med det in mente, at både jeg og OB har været lidt afventende i forhold til at afklare fremtiden, fortæller Jens Jakob Thomasen og tilføjer:

- Jeg kan høre, hvilke pakker der er derude, og det er egentlig, hvad der ligger i det endnu, men jeg vil også understrege, at beslutningen ikke er truffet endnu. Jeg er også i en løbende dialog med OB om, hvordan en forlængelse skulle se ud og komme i stand, men de kender også min situation.

OB anføreren vil ikke komme ind på, hvilke klubber der har vist interesse, men han kan løfte sløret for, at der både er danske og udenlandske klubber blandt.

- Jeg er åben for det meste. Det har været svært på forhånd at sige, hvad det specifikt er, man vil have. Der er flere ting, der spiller ind, og det bliver jo efterhånden nemmere for mig at forholde mig til, som tingene kommer ind.

-Det er jo en konkret vurdering fra pakke til pakke, og det skal så holdes op mod den pakke, der er i OB, fortæller Jens Jakob Thomasen.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Efter gigantisk skattekrav: Direktør for krakket olieselskab risikerer konkurskarantæne

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Claus har droppet webshoppen: - Jeg plejer med et glimt i øjet at sige, at der er to ting, man ikke skal finde på nettet: Det er sit instrument og sin livsledsager

Assens For abonnenter

Tidligere Jægerkorps-chef og oberst har slået sig ned på Vestfyn: - Hvis vi ville, kunne vi rende nøgne rundt

Sport

Medie: Eriksen og Brentford er enige om kontrakt

Odense Håndbold For abonnenter

Odense Håndbold leverede en storkamp i Györ - tæt på halvt mirakel i Champions League

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Nordfyn For abonnenter

Succes med individuelle hensyn på plejehjemmet: 79-årige Bodil vælger at få ordnet negle hver 14. dage

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Odense

Læser undrede sig over lurende oversvømmelse: Nu må kommunen til pumperne

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Faaborg-Midtfyn

Se video: Først var robotten medvært i Natholdet - Nu skal den sikre hygiejnen på hospitaler i hele verden

Odense For abonnenter

Forhåbentlig er der stille om natten: Politikere har givet grønt lys til byggeri af 20 nye boliger klos op ad kirkegård

Nyborg

Store mængder regn forsinker byggeri af omstridt præstegård: - Vi tager ikke nogen chancer, når det handler om skimmelsvamp

Annonce