Annonce
OB

OB's Marco Lund: Jeg bør spille på holdet

Marco Lund var tilbage på OB's hold, der stoppede en serie på tre nederlag i træk ved at vinde i Lyngby uden at lukke mål ind. Her giver han hånd til træner Jakob Michelsen efter en tidligere kamp i Lyngby.  (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)
OB-stopper følte det var lidt "unfair" at blive sat af, da den nye sæson begyndte efter et godt forår.
Annonce

Fodbold: Stopperen Marco Lund vendte tilbage til startopstillingen, da OB fredag aften fik ændret systemet og vendt skuden med en sejr i Lyngby. Og nu risikerer han at ryge ud igen, hvis OB vender tilbage og kun spiller med to stoppere mod AC Horsens.


Jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, det ikke var en kæmpe skuffelse, da vi skulle spille den første kamp.

Marco Lund til OBstruktion.


- Jeg har ambitioner om at spille. Jeg synes, jeg har lagt mit spil op på et niveau, hvor jeg kan byde mig til i startopstillingen, og qua sidste del af sidste sæson, specielt efter coronapausen, synes jeg også, jeg har bevist, at jeg kan og bør være en del af den startopstilling. Engang imellem vælger træneren anderledes, og det er, hvad det er. Men det er klart, at jeg har ambitioner om at spille, og hvis jeg ikke havde det, så var jeg heller ikke i en klub, der er så ambitiøs som OB, siger han til mediet OBstruktion.

Efter et stærkt forår blev Marco Lund fra starten af sæsonen ofret i systemskiftet til 4-3-3.

– Det er skrækkeligt, også i og med man ikke rigtigt forstod hvorfor, eller for den sags skyld fik at vide hvorfor. Fodboldverdenen er nu engang sådan, at der ikke er nogen forklaring på alting, det er bare sådan, tingene hænger sammen. Jeg ville da lyve, hvis jeg sagde, det ikke var en kæmpe skuffelse, da vi skulle spille den første kamp.

Annonce

Lidt 'unfair' at blive sat af

– Når jeg føler, det er lidt ’unfair’, man bliver sat af, fordi en ny sæson går i gang, og ens mange gode præstationer et eller andet sted ikke bliver taget med videre, til trods for jeg også var den af stopperne, der spillede flest minutter i træningskampene, så er det klart, det betyder noget, når jeg får lov at komme ind og vise, hvad jeg har at byde ind med. Jeg føler, jeg har meget at byde ind med. Det er dejligt at få chancen for at vise det igen, tilføjer han til OBstruktion efter 3-0-sejren i Lyngby.

Marco Lunds kontrakt udløber til sommer, og det er ingen bevægelse i retning af en ny kontrakt.

– Jeg har snakket med Michael (sportschef Hemmingsen, red.) meget overfladisk omkring det. Men som udgangspunkt er der ikke noget i gang lige nu.. Jeg nyder at komme på arbejde hver dag og give den en skalle til træning, og være en del af den gruppe her som er helt fantastisk.  Men det er klart, at hvis der ikke kommer en afklaring, vil det naturlige være, at man begynder at kigge andre veje. Ikke fordi det er aktuelt lige nu, men det vil det før eller siden blive, siger han før OB's kamp mod Horsens søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH er ifølge statistikker bedst til behandling af børnecancer: Fynske læger ser ingen grund til centralisering

Annonce