Annonce
OB

OB's Kasper Larsen løber uden om store grupper

Det er et stykke tid siden, at Kasper Larsen som her har været i Ådalen. Han løber og træner for sig selv og sørger for at undgå større menneskemængder på sine ture. Foto: Frederik Steen Nordhagen
OB-forsvarer selvtræner og tager sig i agt for store menneskegrupper på sine løbeture.

FODBOLD: OB-stopperenKasper Larsen er som sine holdkammerater koncentreret om at få den ensomme hjemmetræning til at køre i lyset af COVID-19.

- Det går fint under omstændighederne. Jeg nyder tiden med min familie, men jeg vil selvfølgelig bare meget gerne spille fodbold og skaffe resultater til OB. Jeg får dog det bedste ud af situationen, for der kommer nogle ekstra kilometer i benene. Normalt skal man jo dosere træningen op til en kamp, så man er helt skarp der, men nu kan jeg give den gas hver dag, så det udnytter jeg selvfølgelig, fortæller han til ob.dk.

Spillerne har fået et træningsprogram med hjem, som både tæller styrke og løb, og det er han glad for.

- Det er med til at holde os skarpe, og når vi nu ikke kan spille, så må vi træne. Jeg løber gerne en tur og får frisk luft og er meget opmærksom på at løbe udenom store grupper af mennesker. Heldigvis kan man se, at gaderne er mere øde, så folk lytter til regeringen, og det er godt at se.

Udover træningen får Kasper Larsen også tid til andet derhjemme:

- Ja, man må jo ikke besøge nogen eller få besøg, så når træningen er færdig, så er der tid til at læse nogle bøger. Der bliver også set lidt tv, så dagene skal nok gå. Der er dog ingen tvivl om, at jeg savner at spille og træne sammen med gutterne. Vi skal dog huske at passe på hinanden, så det er vigtigt, at man følger alle regler. Jeg hørte forleden en sige, at vores bedsteforældre jo gik i krig for landet. Nu er det bedste, man kan gøre for borgerne at blive hjemme, så det må vi gøre, siger han til klubsitet.

Kasper Larsen kom hjem til OB i det seneste transfervindue efter fem år i udlandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

3.g-klasse blev landskendt efter at have klaget sin nød: Onsdag jublede og festede de efter nyhed om studenterkørsel

Annonce