Annonce
OB

OB's Jeppe Tverskov: Vi tabte alle andenbolde i dag

Jeppe Tverskov var vanen tro sikker i sin teknik og sit afspil. Her for næsen af banens bedste, Louka Prip. Foto: Scanpix
OB-styrmand ked af, at Horsens fik lov at lægge mange bolde i feltet, som var svære at cleare.

FODBOLD: OB-styrmand Jeppe Tverskov var svært tilfreds med den sene udligning, men ellers ikke rigtig glad for ret meget andet.

- Ser man kampens forløb, har vi vundet et point. Det var vigtigt at få point mod en af de modstanderne, som vi skal kigge efter nederst i bunden først og fremmest. Det var rart, at Horsens ikke fik tre point og vi nul, fastslog Jeppe Tverskov.

- Horsens-spillerne var gode til at presse os langt ned. Deres backs løb rigtigt langt og pressede vores forsvar langt ned, så de kunne slå indlæg, som vi havde svært ved at få vægt - også i modvinden. De var så omgående over både anden- og tredjeboldene, så de igen kunne komme til nye indlæg over kanterne. Det blev lidt en trummerum af det, som de er bedst til, mente OB's viceanfører.

- Det var frustrerende hele tiden at skulle løbe langt, fordi de var over andenboldene, som vi normalt ellers har styr på også mod Horsens, tilføjede han.

Annonce

Bernat ked af det

Jeppe Tverskov var tryg ved målmands-turbulensen.

- Hans Christian Bernat har været i klubben, siden han var 16, så vi har trænet med ham siden. Alle var trygge ved Bernat, men vi kunne godt bagefter mærke på ham, at han var ked af det. Det kan jeg godt forstå. Jeg har ikke talt med ham, men vi skal lige have fat i ham, sagde Tverskov.

- Mandé har været med på bænken mange gange og spillet pokalkampe og prøvet det meste. Ham som den tredje løsning kan vi ikke være utilfredse med, mente OB'eren.

- Vi gjorde ting bedre efter pausen, men vi fik det aldrig til at flyde, som vi gerne ville. Men vi fik mere og mere fysik ind og spillede mere direkte, som det typisk sker, når kampen er ved at slutte. Vi fik mange farlige nedfaldsbolde og vi var faktisk farligst på dødbolde i dag - ikke kun ved målet, sagde Tverskov, der ikke kunne gøre rede for, hvem der havde scoret OB's mål.

- Jeg troede, at jeg fik en assist, men der var åbenbart andre knæ og skinneben involveret. Men vi skal stadig skrabe point, før vi kan gøre os fortjent til at kigge efter guleroden. Vi skal have respekt for, at det her også er et nedrykningsspil, sagde han til sidst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde For abonnenter

Andre må - Sanne fra Havnen må ikke: Nu skal teknisk udvalg diskutere om Sanne må låne to p-pladser til at servere fadøl

Annonce