Annonce
OB

OB's Jeppe Tverskov deltager i velgørenhedsinitiativ sammen med Melvin Kakooza, Gulddreng og Kasper Hjulmand

Jeppe Tverskov dannede igen forsvarsduo med Alexander Juel Andersen, da Kasper Larsen fortsat er skadet. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Jeppe Tverskov virker til at være en mand, der nyder at holde sig i gang. For nylig kom det frem i en pressemeddelelse, at han deltager i velgørenhedsinitiativet Digital Fodbold Festival - der finder sted i uge 7 og 8 - sammen med stjerner som komikeren Melvin Kakooza, musikeren Malte Ebert kendt som Gulddreng, Tottenham- og landsholdspilleren Pierre-Emile Højbjerg samt landstræner Kasper Hjulmand.

-------

Samtidig er Jeppe Tverskov godt i gang med en uddannelse på SDU, fortalte han op til kampen til OB.dk. Mere konkret er han i gang med uddannelsen HD, der er en diplomuddannelse i erhvervsøkonomi.

Annonce

-------

Et lidt anderledes interview kunne man læse på AC Horsens hjemmeside, der op til kampen havde givet ordet til den nu tidligere OB'er Jacob Buus, der blev vejet og fundet for let af OB i sommeren 2018.

- Det betyder selvfølgelig lidt ekstra at møde OB, det er ingen hemmelighed. Jeg føler ikke, at der blev kigget min vej, da jeg spillede i OB, og jeg synes, at de tog fejl i deres vurdering af mig. Jeg gjorde meget for OB og omvendt, og jeg fik ting med på min vej, der ikke var værdigt for mig, fortæller Jacob Buus og fortsætter:

- Jeg er fra Odense, og klubben betyder meget for mig, så det var ikke fedt at blive lukket ud af bagdøren, men jeg er pisse stolt over at få muligheden for at gøre en forskel mod dem for AC Horsens. Jeg vil gerne understrege, at jeg er kommet videre, men jeg er selvfølgelig klar til at vise, at de tog fejl af mine evner, lyder det fra Buus.

-------

På tribunen sad blandt andet OB's sportschef Michael Hemmingsen, og lige bag ham storaktionær og bestyrelsesformand i OB Niels Thorborg

-------

Emmanuel Sabbi var tilbage for OB efter to kampes fravær grunden en karantæne, han fik for at pådrage sig to gule kort mod Lyngby.

-------

Søndagens kamp mellem AC Horsens og OB blev vist på Eurosport 2, der forud for opgøret bragte et interview med Bashkim Kadrii, der blandt andet blev spurgt om, hvad han synes om at få nummer 12 i OB, som ellers er fansenes nummer. Til det svarede han: ”Jeg får mit trøjenummer nummer 12 og finder så ud af, at det er fansenes nummer. Det var selvfølgelig en ære at få det nummer, men øhh, det er klubben, der har udleveret det til mig, så mere er der ikke i det,” lød det fra den hjemvendte angriber, der havde fået at vide af klubben, at der ikke var andre numre. Nu har Bashkim det så til låns frem til sommer.

Apropos Eurosport 2. Så var de tidligere fodboldspillere Mikkel Bischoff og Flemming Povlsen til stede på stadion. Begge gør sig nu som eksperter.

-------

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Efter gigantisk skattekrav: Direktør for krakket olieselskab risikerer konkurskarantæne

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Claus har droppet webshoppen: - Jeg plejer med et glimt i øjet at sige, at der er to ting, man ikke skal finde på nettet: Det er sit instrument og sin livsledsager

Assens For abonnenter

Tidligere Jægerkorps-chef og oberst har slået sig ned på Vestfyn: - Hvis vi ville, kunne vi rende nøgne rundt

Sport

Medie: Eriksen og Brentford er enige om kontrakt

Odense Håndbold For abonnenter

Odense Håndbold leverede en storkamp i Györ - tæt på halvt mirakel i Champions League

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Nordfyn For abonnenter

Succes med individuelle hensyn på plejehjemmet: 79-årige Bodil vælger at få ordnet negle hver 14. dage

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Odense

Læser undrede sig over lurende oversvømmelse: Nu må kommunen til pumperne

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Faaborg-Midtfyn

Se video: Først var robotten medvært i Natholdet - Nu skal den sikre hygiejnen på hospitaler i hele verden

Odense For abonnenter

Forhåbentlig er der stille om natten: Politikere har givet grønt lys til byggeri af 20 nye boliger klos op ad kirkegård

Nyborg

Store mængder regn forsinker byggeri af omstridt præstegård: - Vi tager ikke nogen chancer, når det handler om skimmelsvamp

Annonce