Annonce
OB

OB's Jens Jakob Thomasen: Jeg kommer også tilbage denne gang

En søvnig Jens Jakob Thomasen ved elevatoren på hotellet efter en hård nat på hospitalet i Antalya. Han havde stadig kamptøjet på fra mandagens opgør mod Rubin Kazan. Foto: Leif Rasmussen
OB's 23-årige Jens Jakob Dyhr Thomasen er tilbage fra hospitalet og skal have skulderen armslynge på i to uger.

FODBOLD: Ved middagstid kom OB's uheldige midtbanespiller Jens Jakob Thomasen tilbage til hotellet fra hospitalet i Antalya, hvor han måtte overnatte efter sit uheld i mandagens træningskamp mod russiske Rubin Kazan.

Han nåede at få lidt at spise, mens holdkammerater som Ryan Johnson Laursen, Oliver Lund og Mads Frøkjær-Jensen høre ham fortælle om episoden.

- Jeg skulle dække en mand ved et hjørnespark og løber ind mod feltet, men får et lille skub og mister balancen, hvor jeg vælter ned og rammer en anden, der er på vej ud af feltet, så vi støder sammen. Med det samme mærker jeg en stærk smerte i skulderen, fortæller Jens Jakob Thomasen iført slynge ved elevatoren på fjerde etage på OB-hotellet Cornelia Diamond.

- Jeg prøvede at tage det så stille som muligt, og jeg vidste jo også, at der kom folk ind fra bænken for at hjælpe mig. Men jeg tænkte da "fuck"...

På hospitalet viste et røntgenbillederne, at der ikke var noget brækket i Thomasens højre skulder.

- Kravebenet er revet ud af leddet, og ledbåndene har taget skade. Jeg skal gå med slyngen et par uger, og så kan vi begynde genoptræningen. Så må vi se, hvordan det går. Lige nu er der meget væske i leddet, som skal falde til ro, sagde Thomasen, der var på vej op for at forsøge at sove på sit værelse.

- Det var svært at sove på hospitalet. Der var smerten og kun en stilling at ligge i og undervejs i løbet af natten blev der taget både blodprøver, hjertekardiogram og puls. Og hele situationen påvirkede mig.

- Jeg tænker jo, at du i de senere år har været meget uheldig....?

- Det kan jeg kun være enig i. Det synes jeg også.

- Lige når det går godt for dig, så kommer der en "mand med en le"...

- Ja, så kommer han og hakker mig ned. Men jeg kommer som altid tilbage, og det gør jeg også denne gang, sagde Thomasen, inden han gik til ro på værelset.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

OUH i corona-beredskab: - Vi bruger flest ressourcer på frygt og bekymring

Leder For abonnenter

Leder: Har vi et ansvar overfor den dræbte kvindes døtre?

Der er nogle ting, der er så barske, at du ikke kan læse om dem i avisen. Billederne af en ung syrisk kvinde fra Langeskov og hendes ni-årige søn, der blev dræbt og efterladt i en skov i Syrien. Dem kan du ikke se i Fyens Stiftstidende. Vi fortæller heller ikke, hvordan det præcist foregik, da deres liv endte i et middelalderligt ritual angiveligt udført af deres egen mand og far. Det er så forsimplet, uhyggeligt og afstumpet, at det ikke er til at forstå. Hvis du har lyst til at læse og se, hvad der skete natten til en søndag i februar i det nordlige Syrien tæt på grænsen til Tyrkiet, så kan du finde det i andre danske medier. Men vi bliver nødt til at tage en snak om, hvorfor en flygtningefamilie fra Langeskov vælger at rejse tilbage til det land, der er flygtet fra. Hvorefter familiens overhoved efter beskrivelser fra lokale medier og bekendte vælger at begå et sharia-inspireret mord på sin kone og søn. Den unge kvinde, der kom til Danmark for fire år siden, var efter alle beskrivelser særdeles velintegreret. Hun har taget kørekort og var netop ved at afslutte en uddannelse som frisør. Hendes ældste barn gik i 1. kasse i en dansk skole og havde danske venner. Paradoksalt nok var det netop derfor, kvinden endte med at dø, ifølge hendes venner i Danmark. Hun var blevet for dansk til sin ægtemand, der er gammel nok til at være hendes far. Rejsen til Syrien er efter alt at dømme sket i hemmelighed. Blev kvinden presset til at tage af sted? Har hun vidst, der var fare på færde? Det er ikke sikkert, vi nogen sinde får svar på de spørgsmål. Hendes mand meldte sig efter drabene til de lokale myndigheder, og lad os da håbe, de beholder ham et godt stykke tid, så han ikke kommer til Danmark igen. Lige nu og her er det mest presserende spørgsmål, hvad der skal ske med kvindens to yngste børn. To piger, der begge er født i Danmark, og som nu opholder sig hos familie i Syrien. Har vi i Danmark et ansvar over for dem? Eller skal vi lade dem sejle deres egen sø, og så må de klare sig, som de kan hos familien i Syrien?

Odense

Til trods for myndighedernes anbefalinger: Fjernvarme Fyn aflyser arrangement på grund af coronavirus

Danmark

Endnu en dansker er coronasmittet efter tur til Norditalien

Annonce