Annonce
OB

OB's gamle sølvtræner var spion

Lars Olsen var på plads.Foto Birgitte Carol heiberg
Annonce

Esbjergs cheftræner Lars Olsen, der jo er kendt som sølv-træneren for OB's seneste succesperiode, var på lægterne. - Vi har jo AaB i første kamp efter pausen og så OB ugen efter. Så det er oplagt at være her, sagde Olsen. Ifølge de allerseneste corona-regler må en træner godt møde op og spionere, hvis der er deltagelse af det hold, som trænerens hold skal møde i næste kamp.

Daniel Obbekjær og det øvrige U19-hold fra OB bliver alligevel ikke dansk mester. Det har DBU bestemt. I stedet spiller de syv øverste hold i U19-ligaen i et slutspil om at nå til Youth League og Baltic Cup. Man må forvente, at FC Nordsjælland kan udnytte muligheden for at rykke deres unge og meget dygtige Superliga-spillere ned på U19-holdet for at forfølge muligheden for alligevel at "snyde" OB for en plads i den attraktive Youth League.

Nordjyske - konkurrenter i det høje nord - havde spurgt om OB lov til at streame kampen, men havde fået nej. Nordjyske streamede for nylig hjemmekampen mod FC Midtjylland og fik 250 nye digitale læsere til at betale. De to klubber optog til gengæld kampen til deres trænere og assistenter.

Enrico Augustinus, administrerende direktør for Odense Sport & Event, gjorde opmærksom på, at der rent faktisk var kaffe til pressen. Om det var lovligt ifølge corona-dekreterne vidste de færreste. Bestyrelsesformand Niels Thorborg og Divisionsforeningens formand Thomas Christensen var også på stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce