Annonce
Sport

OB's Falk: Vi har ikke fået nok ud af de sidste tre kampe

Rasmus Falk slås for at blive nummer syv med OB på søndag.

Rasmus Falk mener, at to point i de sidste tre kampe mod Silkeborg, FC København og Hobro har været for lidt.

Annonce

FODBOLD: Rasmus Falk var ked af, at OB magtede at lægge det sidste tryk, da fynboerne i sidste ende satsede med både Thomas Dalgaard og Kenneth Zohore i Hobro.

- Vi skal nok ikke brokke os over at spille 2-2 her, men vi havde fat i dem lige forinden, men magtede ikke at lægge det sidste tryk. Folk var ved at være godt flade, erkendte Rasmus Falk.

- Jeg står alligevel med en følelse af, at vi i de sidste tre kampe ikke har fået point nok. Det var en joke at spille uafgjort mod Silkeborg, og i Parken mod FCK skulle vi også have haft noget med. At spille uafgjort heroppe er til gengæld vel i orden, mente han.

- Vi vendte bolden lidt hurtigere ud i siderne midt i anden halvleg. Vi var ikke overrasket over Hobros stærke start, men var forberedt på det. Alligevel blev vi - inklusive mig selv - lidt overrasket over det, men vi kom ind i kampen i løbet af første halvleg.

- Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, at vi er bagefter Hobro i kampen om syvendepladsen. Men nu må vi vente og se, sagde Rasmus Falk.

Han bliver med statsgaranti udtaget til U21-landsholdet i dag, når Jess Thorup sætter navne på de 23 spillere, der skal til EM i Prag i denne måned.

Cheftræner Ove Pedersen proklamerede ved sin ansættelse, at han ikke alene ville redde OB men også opfylde målsætning om at aflevere OB i top syv for første gang efter tre endnu magere sæsoner.

Det kræver en hjemmesejr over Randers i afdansningsballet mod Randers på søndag, mens Hobro samtidig skal tabe til FC København i Parken, hvor Jonas Dals vikinger jo tidligere har vundet.

OB må på søndag undvære Mikkel Desler, der har karantæne og dermed har spillet sin sidste kamp i denne sæson.

Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Kerteminde

Drabssigtet erkender at have stukket med kniv: Det var nødværge

Annonce