Annonce
OB

OB's Daniel Obbekjær til prøvetræning i Brighton

Daniel Obbekjær skal til Brighton og også kandidat til Årets Fund i fynsk idræt. Foto: Michael Svenningsen
17-årige stopper til Premier League-klub og til træning med Shane Duffy og kompagni
Annonce

FODBOLD: 2020 starter med lidt af et eventyr for Daniel Obbekjær, som mandag er rejst til prøvetræning i Premier League-klubben Brighton. Englænderne har holdt øje med forsvarsspilleren i et stykke tid og har også været i Danmark for at følge ham. Det er så foreløbigt mundet ud en prøvetræning, som løber indtil fredag d. 17. januar.

- Vi er glade for at have Daniel i vores trup, og vi synes, at det er flot, at en klub som Brighton i den bedste engelske række har fået øje på hans kvaliteter. Han kommer jo fra Næsby BK og er via vores samarbejde i Øens Hold havnet i OB, hvor han hurtigt etablerede sig. I foråret 2019 fik han debut i Superligaen i Parken mod de kommende danske mestre fra FC København som en af de yngste i OB´s historie, og det var helt naturligt at rykke ham fast op i førsteholdstruppen op til denne sæson.

- Det er flot arbejde af vores trænere på akademiet, at de har fået Daniel kørt ind som anfører på det danske U18-landshold, fast mand på vores succesrige U19-mandskab og som en del af superligatruppen. Vi håber naturligvis, at han får et godt ophold, og så må se, hvad der skal ske, siger OB´s sportschef Michael Hemmingsen.

Brighton er et populært feriested, og klubben har blandt andet den legendariske irske stopper Shane Duffy i sin stab.

- Det er helt vildt fedt at få den chance. Det er jo en stor klub, og jeg skal træne med deres U23-hold, hvor jeg er meget spændt på at se deres niveau. Det bliver også ret spændende at se deres faciliteter og i det hele taget setuppet i en Premier League-klub. Det er en kæmpe fodboldmæssig udfordring og oplevelse, der venter mig derovre. Jeg er stolt over at komme i betragtning til en prøvetræning, og nu skal jeg over og gøre mit allerbedste. Derefter tager vi tingene, som de kommer, siger Daniel Obbekjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fare for giftig røg: Brand ved Fortum

Odense

De har søgt i tre år: Nu har somaliske mødre og SSP Odense fået første million til at hjælpe unge indsatte

Annonce