Annonce
OB

OB: Run på Brøndby-kampen

Troels Kløve scorede to mål for OB i seneste hjemmekamp mod Esbjerg. Her prøver Lasha Parunashvili at bremse Kløve. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Kommerciel chef forventer udsolgt hus til OB's hjemmekamp den 25.maj.

FODBOLD: Selv om kampdagen blev rykket fra søndag til lørdag på grund af et Folketingsvalg, der så alligevel blev fastsat til den 5. juni, er der stort run på billetterne til OB's måske afgørende hjemmekamp mod Brøndby IF lørdag den 25. maj kl.17.00 på Nature Energy Park, meddeler OB.

- Vi oplever allerede nu en stor interesse for hjemmekampen og cirka halvdelen af billetterne til kampen er på nuværende tidspunkt solgt. Hvis man vil være sikker på adgang til kampen, vil jeg derfor anbefale, at man hurtigt sikrer sig billet til kampen, da stadion forhåbentligt bliver udsolgt, siger kommerciel chef Jack Jørgensen i en pressemeddelelse.

Jack Jørgensen henleder opmærksomheden på, at man kan spare 40 kroner på billetprisen, hvis man køber den minimum 24 timer før kampstart.

Halvdelen af billetterne svarer til op mod 7.500 solgte billetter.

I 2018 var der ikke en eneste gang over 10.000 tilskuere til en hjemmekamp, men det har der allerede været to gange i 2019 og det vil det med stor garanti også være i Brøndby-kampen.

OB ligger i øjeblikket på bronzepladsen og afhængigt af fredagens pokalfinale mellem FC Midtjylland og Brøndby kan både tredje- og fjerdepladsen komme i spil til kvalifikation til Europa. Vinder Midtjylland finalen vil nummer tre i Superligaen kvalificere sig direkte til Europa League-kampene i sommer, mens nummer fire skal spille en hjemmekamp mod nummer syv - AGF eller Randers FC om den fjerde og sidste plads. Taberen af pokalfinalen får ikke længere adgang til Europa.

Vinder Brøndby finalen og samtidig ikke når i top tre i ligaen, så får fjerdepladsen ingen Europa-billet, mens bronzevinderen skal møde AGF eller Randers FC i en enkelt kamp på hjemmebane om den sidste Europa-plads.

Søndag kl. 12.00 spiller OB i Farum mod FC Nordsjælland i næstsidste runde.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Ny filmklub kom godt fra start

Annonce