Annonce
OB

OB nede med skov af skader igen: Otte mand er ramt

OB's Aron Elis Thrandarson (tv.) i duel med  Randers FC's Tobias Klysner. Islændingen er en af dem, der har kræfterne i behold og må være frisk til kampen på fredag mod AaB. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
OB har nu otte mand, der alle kan være ukampdygtige på fredag i Odense mod AaB.
Annonce

Fodbold: Netop som OB skal til at kæmpe for Gud, fædreland, logoet, træneren, ledelsen, sig selv og ikke mindst de fynske fans, er skadestallet tilbage på otte mand.

Det ligner noget, man kender i Ådalen., men det er problematisk før fredagens hjemmekamp mod AaB i et opgør, hvor kun en sejr kan tænde håbet om noget mere end endnu en sæson præget af boghvedegrød.

Før kampen blev det fredag meldt ud, at Alexander Juel Andersen, Mart Lieder, Max Fenger og Tarik Ibrahimagic var på skadeslisten.

Både Alexander Juel Andersen og Mart Lieder genoptræner. Sidstnævnte har ytret optimisme og tro på, at han kan komme i spil inden jul. Måske kan Lieder prøves af så småt i en testkamp i den kommende uge.

Både Janus Drachmann og Jørgen Skjelvik stod begge opført  i den kampklare trup, men begge var på umærkelig vis så alligevel skadet få timer efter i Randers.

Jørgen Skjelvik var gået ud under fredagens træning med lyskeproblemer, mens Sport Fyn endnu ikke har lokaliseret, hvad anfører Janus Drachmann nu fejler efter at have været ude i mange måneder og først nu er kommet tilbage. 18-årige Mathias Brems var af samme grund med i truppen på grund af Jørgen Skjelviks problem.

Efter få minutter af kampen begyndte OB's spilstyrer Jens Jakob Thomasen at humpe rundt og måtte opgive at fuldføre midt i halvlegen.

Mod slutningen af kampen ramte det så også kamp-anfører Jeppe Tverskov, der fik et riv i den ene lyske, satte sig ned og bad om at blive skiftet ud, så skaden ikke blev forværret og overlod anfører-bindet til Kasper Larsen

AaB spillede lørdag i Herning mod Midtjylland. Til den kamp manglede nordjyderne de skadede Mathias Ross, Oscar Hiljemark og Tim Prica. Det portugisiske fund Pedro Ferreira var fraværende på grund af karantæne, men altså klar til OB-kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce